El ceramista i escultor Roger Coll en el seu taller

ARTESANIA

El ceramista i escultor Roger Coll es posiciona en el mercat galerístic i firal internacional i dobla les seves vendes en 2 anys

query_builder   9 març 2019 11:00

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

El ceramista i escultor Roger Coll es posiciona en el mercat galerístic i firal internacional i dobla les seves vendes en 2 anys

El ceramista i escultor Roger Coll en el seu taller
El ceramista i escultor Roger Coll en el seu taller
 
·         Amb taller de producció a Vic i originari de Badalona, Roger Coll, va impulsar el seu estudi de ceràmica contemporània Krasznai Ceramics el 2009 i ja el 2012 obtenia el reconeixement al millor producte dels Top Drawer Awards de Londres. En els darrers anys, les seves peces artístiques de creació única es venen arreu del món i han assolit un valor que arriba fins els 2000 euros.
 
·         De la mà del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), l’any 2018 va estar present, entre d’altres, a la fira Internacional JOYA Barcelona Art Jewellery & Objects. Enguany entre exposicions, fires i concursos les seves obres escultòriques es podran veure a Korea, Londres, Paris o Milà.
 
·         Aquest dilluns se celebra el I Congrés Professional d’Artesania, impulsat per al Generalitat, on es tractarà el posicionament de mercats i els models de negoci com a factors claus per millorar la competitivitat, la internacionalització i la projecció de l’artesà contemporani, una plataforma que té per objectiu facilitar eines per repetir èxits professionals com el de l’artesà Roger Coll.
 
 
El ceramista i escultor Roger Coll forma parta de les noves generacions de ceramistes catalans, un artesà que ha apostat pel mercat artístic i per un model de negoci de producció única i orientat a la venda a través de les galeries d’art i la presència en fires internacionals. Aquest posicionament ha fet que ens dos anys les seves vendes s’hagin doblat i que les seves peces artístiques que es distribueixin arreu del món hagin assolit un valor que pot arribar fins els 2000 euros.
 
Aquest dilluns se celebra el I Congrés Professional d’Artesania, iniciativa impulsada per la Generalitat a través del Consorci d’Artesania i Moda (CCAM), on es tractarà el posicionament de mercats i els models de negoci com a factors claus per millorar la competitivitat, la internacionalització i la projecció de l’artesà contemporani, una plataforma que tindrà caràcter anual i que té x objectiu facilitar eines per repetir èxits professionals com el de l’artesà Roger Coll.
 
Amb taller de producció a Vic i originari de Badalona, Roger Coll, va impulsar el seu estudi de ceràmica contemporània Krasznai Ceramics el 2009 i ja el 2012 obtenia el reconeixement del premi al millor producte nou dels Top Drawer Awards de Londres.

Disseny innovador i distribució en botiges a l’inici, per obrir-se mercat, més tard, a fires i galeries nacionals i internacionals. La seva presència fa dos anys al Ceramic Art London, com artista sel·leccionat, amb peces d’escultures utilitzant la colada com a tècnica principal, l’ha fet repensar la seva manera de presentar-se al món, aparcant la producció en massa, valorant la seva essència artística i produint peces úniques i no seriades.

De la mà del Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM), l’any 2018 va estar present, entre d’altres, a la fira Internacional JOYA Barcelona Art Jewellery & Objects. Enguany entre exposicions, fires i concursos les seves obres es podran veure a Korea en la Gyeonggi International Ceramic Biennale 2019, Londres de nou al Ceramic Art London, a Paris a Révélations. International fine craft & creation biennial.  o a Milà a  l’Open to Art ceramic award finalist.
 
En l’àmbit galerístic, les seves peces es venen actualment en la Pik´d de Beirut, o a Londres a la Thrown Contemporary. També ha treballat, de la mà d’interioristes a Nova York i a Los Angeles i actualment també als Estats Units està treballant en nou projecte, creant noves peces per Robert Passal de la Putnam Mason.


Sota el títol “ De la fira al MOMA: Com em posiciono, com em projecto?”, el Departament d’Empresa i Coneixement a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda ( CCAM), ha impulsat aquesta jornada que se celebrarà el proper dilluns 11 de març al Recinte Modernista de Sant Pau. A data d’avui el congrés ja compta amb més de 200 professionals inscrits.
 
El Congrés comptarà amb la participació de ponents de prestigi internacional com la presidenta del World Crafts Council Europe (WCC), Louise Allen, i experts referents en el món del disseny com Jordi Arnau, director de BD Barcelona Design, Daniel Córdoba - Mendiola, director de The Hunter, o Rubén López, galerista i consultor en màrqueting digital, entre d’altres.
 
Consulta tot el programa aquí
 
 
-----------------------------------------------------------------
 
Segueix-nos a les xarxes a través de:
 
 
A Twitter:  @empresacat
 
 

2  

Imatges

El ceramista i escultor Roger Coll en el seu taller

El ceramista i escultor Roger Coll en el seu taller 3184

Obra de Roger Coll

Obra de Roger Coll 4740

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined