Nomenaments

Nomenaments

query_builder   11 març 2019 13:00

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Jordi Font i Agulló, director general del Memorial Democràtic
 
Nascut a Sant Miquel de Fluvià el 1964.
 
Gestor cultural i comissari d’exposicions, és també autor i editor de nombrosos llibres i publicacions sobre el Franquisme, l’exili o la memòria. El Memorial Democràtic és la institució pública que rememora etapes com la lluita antifranquista o la transició a partir de jornades, exposicions o publicacions.
 
El nou director promourà la recerca, els vincles amb les universitats i el patrimoni relacionat amb la memòria. Font ha estat el director del Museu Memorial de l’Exili de la Jonquera des de la seva creació, l’any 2008. Amb el lideratge de Jordi Font, el MUME, ubicat a La Jonquera, s’ha convertit en un centre de referència sobre l’exili republicà.

Nomentaments
 
Jordi Font i Agulló, director generau deth Memoriau Democratic
 
Neishut en Sant Miquel de Fluvià eth 1964.
 
Gestor culturau e comissari d’exposicions, ei tanben autor e editor de nombrosi libres e publicacions sus eth Franquisme, er exili o era memòria. Eth Memorial Democratic ei era institucion publica que rememòrie etapes coma era luta antifranquista o era transicion a compdar de jornades, exposicions o publicacions.
 
Eth nau director promoirà era recèrca, es ligams damb es universitats e eth patrimòni relacionat damb era memòria. Font a estat eth director deth Musèu Memoriau der Exili de la Jonquera a compdar dera sua creacion, er an 2008. Damb eth lideratge de Jordi Font, eth MUME, plaçat en La Jonquera, ei vengut un centre de referéncia sus er exili republican.