Altres acords

Altres acords

query_builder   24 abril 2019 14:09

event_note Nota de premsa

Altres acords

El Govern aprova una dotació de 540.000 euros per ampliar i reformar l’Escola Jaume I de Llívia
 
El Govern ha aprovat destinar 540.000 euros a les obres d’ampliació i reforma de l’Escola Jaume I de Llívia. Amb aquest pressupost es farà front a les despeses que es derivin de la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Llívia per a l’execució de les obres.
 
L’Escola Jaume I és un centre d’educació infantil i primària que el curs actual disposa de 5 unitats – 1 grup d’infantil i 4 grups de primària-. Amb les obres es retirarà l’únic mòdul prefabricat existent al centre, i alhora es deixarà d’utilitzar l’antiga caserna de la Guàrdia Civil que es fa servir com a espai educatiu. El conveni amb l’Ajuntament permetrà ampliar el centre i aplegar tots els espais de l’escola en un únic espai, a més d’incloure la llar d’infants i una biblioteca municipal, amb un cost total de 2.152.230 euros.
 
El Departament d’Educació aportarà 540.000 euros per remodelar la part de l’escola que acollirà el nou edifici, i s’abonarà en dues anualitats: 240.000 euros enguany i 300.000 euros el proper 2020.
 
 
El Govern aprova la subscripció d’un Memoràndum per millorar l’eficàcia en matèria de fauna i activitats cinegètiques
 
El Govern ha donat llum verd a un acord de col·laboració amb el Conselh Generau d’Aran, l’Oficina Nacional de Caça i Fauna Salvatge de la República de França i el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i sostenibilitat del Govern d’Andorra per millorar l’eficàcia dels serveis i actuacions comuns en l’espai transfronterer en matèria de fauna i activitats cinegètiques.

L’objectiu d’aquest acord, que es configura com un Memoràndum d’entesa, és formalitzar la col·laboració entre els signants, que en els darrers anys han estat treballant conjuntament en diversos àmbits relacionats amb la fauna salvatge i les espècies cinegètiques. La finalitat és millorar l’eficàcia dels serveis i actuacions comuns en l’espai transfronterer.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined