El Govern dona suport al Sitges-Festival Internacional

El Govern dona suport al Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

query_builder   7 maig 2019 14:52

event_note Nota de premsa

El Govern dona suport al Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya


 
·       És el primer festival de cinema fantàstic del món i una de les manifestacions culturals amb més ressò mediàtic de Catalunya
 
·       Enguany se celebrarà del 3 al 13 d’octubre
 
El Govern ha acordat concedir una subvenció a la Fundació Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya, per un import màxim de 600.000 euros, per a l’organització de la 52ª edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. L’aportació anirà a càrrec del pressupost de l'Institut Català de les Empreses Culturals per a l’any 2019.
 
És el primer festival de cinema fantàstic del món i una de les manifestacions culturals amb més ressò mediàtic de Catalunya. Aquest any, el Festival se celebrarà del 3 al 13 d’octubre.
 
Nascut el 1968 com a 1a Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s’ha convertit en una cita ineludible per a professionals, cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències del gènere. 
 
L’organització del Festival correspon a una fundació integrada per representants de l’Ajuntament de Sitges, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i d’altres institucions, com també de diverses associacions i empreses públiques i privades.

 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined