Altres Acords de Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   18 maig 2010 14:10

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

 
Impuls a una nova llar residència per a persones amb malaltia mental a Barcelona
 
El Govern ha acordat subvencionar amb més d’un milió d’euros les obres de la llar residència per a persones amb malaltia mental que la Fundació Via Guasp impulsa al número 124 del Passeig Maragall de Barcelona. Aquest centre oferirà 45 places residencials, concertades, i té un pressupost global de 2,1 milions d’euros.
 
La llar residència consta de soterrani, cinc plantes i un altell cobert. Al soterrani hi haurà un aparcament de 10 places. A la planta baixa s’hi ubicaran els serveis de consergeria, bugaderia i cuina. La primera planta acollirà la seu de la Fundació Via Guasp i a les tres plantes superiors hi haurà la zona residencial. A l’altell hi ha projectat un terrat que servirà com a espai d’esbarjo i instal·lacions.
 
 
El Govern ratifica Francesc Xavier Grau com a rector de la Universitat Rovira i Virgili
 
El Govern ha ratificat avui el nomenament de Francesc Xavier Grau com a rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Grau va guanyar les eleccions el passat 6 de maig i afronta ara el seu segon mandat.
 
Francesc Xavier Grau i Vidal és rector de la URV des de 2006. Anteriorment havia ocupat diversos càrrecs acadèmics en la mateixa universitat. Nascut a Lleida (1958), és doctor en ciències químiques per la Universitat de Barcelona (UB) i catedràtic de mecànica de fluids. Els seus interessos en recerca se centren principalment en la física, la modelització i el control dels fenòmens de transport de calor, matèria i quantitat de moviment en fluxos industrial i en el medi ambient. És autor o coautor de més de 80 publicacions en llibres i revistes científiques, i ha estat l’investigador principal de 18 projectes i ajuts a la recerca finançats en convocatòria pública.
 
Com a professor, ha impartit cursos relacionats sobretot amb fenòmens de transport, mecànica de fluids, dispersió de contaminants, modelització i simulació de processos industrials. A més, ha participat en la configuració del model educatiu de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ), que ha rebut el Premi a la Qualitat i Innovació Docent del Consell Social de la URV, la Distinció Jaume Vicens Vives que atorga la Generalitat, i el Premi a la Qualitat Docent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.
 
 
Concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament de Castelldefels
 
El Govern ha acordat atorgar la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a l’Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat).
 
El municipi ja disposava de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal des de 1992. Després de l’aprovació dels projectes tècnics de les emissores i de la inspecció tècnica de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l’atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal. 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined