El Govern amplia en 38 milions d'euros els crèdits de suport a l'automoció

El Govern amplia en 38 milions d'euros els crèdits de suport a l'automoció

query_builder   18 maig 2010 14:14

event_note Nota de premsa

El Govern amplia en 38 milions d'euros els crèdits de suport a l'automoció

 
 
  • Amb aquest increment, la línia de finançament específica per als fabricants de vehicles estarà dotada amb 43,1 milions d’euros
  • El Govern dóna continuïtat a les mesures iniciades en el sector al llarg del 2009, en el marc de l’estratègia catalana del sector de l’automoció
 
El Govern ha autoritzat avui ampliar en 38 milions d’euros la línia específica de suport als fabricants de vehicles. L’objectiu és potenciar les activitats relacionades amb l’R+D i amb la protecció del medi ambient, en un moment cabdal de la indústria de l’automòbil a Catalunya davant dels nous reptes de competitivitat que se li presenten amb la industrialització del vehicle verd.
 
Aquesta línia de finançament atorgarà fins el 80% de la inversió, a un tipus d’interès zero, sense garanties per part dels beneficiaris, i a retornar en un màxim de quinze anys, amb cinc de carència.
 
Els préstecs en condicions preferents, que es van impulsar atesa la particularitat del sector de l’automoció, es van fer públics al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el passat 22 d’abril amb una dotació de 5,1 milions d’euros. En aquest sentit, el Govern dóna continuïtat a les mesures iniciades en el sector al llarg del 2009, en el marc de l’estratègia catalana del sector de l’automoció.
 
D’altra banda, el Govern ha aprovat la signatura d’un protocol de col·laboració amb les empreses SEAT SA i CENTRO TÉCNICO de SEAT, SA, per a donar suport en el període 2010-2013 a aquelles iniciatives d’inversió en projectes de recerca, desenvolupament i innovació que consolidin el teixit productiu del sector de l’automoció a Catalunya.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined