President PAU

President Torra: "Esforceu-vos per fer el millor possible allò que sabeu fer, així servireu al vostre país"

query_builder   19 juliol 2019 20:43

event_note Nota de premsa

President Torra: "Esforceu-vos per fer el millor possible allò que sabeu fer, així servireu al vostre país"

  • El cap de l’Executiu entrega les distincions PAU acompanyat de la consellera Chacón
El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha entregat les distincions PAU als 698 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les proves d’accés a la universitat del mes de juny passat. Durant l’acte, el president de la Generalitat ha parafrasejat Mercè Rodoreda afirmant: “esforceu-vos per fer el millor possible allò que sabeu fer, així servireu el vostre país”. “No permeteu que ningú us barri el pas, salteu totes les barreres”, ha afegit el cap de l’Executiu, que ha agraït l’esforç dels estudiants guardonats aquest any.
 
Durant la seva intervenció, el president Torra ha volgut posar en valor el paper de les famílies dels estudiants “que han estat i sempre estaran al vostre costat”, així com la tasca dels docents tot recordant que “no hi ha res més important que els mestres i les mestres d’aquest país” perquè “ells construeixen el futur del que vosaltres en sou dipositaris”.
 
Per la seva banda, la consellera Chacón ha recordat als premiats que “tindreu la responsabilitat de decidir quin ha de ser el futur del país”. "No perdeu aquest afany pel coneixement perquè el coneixement us farà lliures", ha afegit.
 
Els dies 12, 13 i 14 de juny un total de 33.944 estudiants es van presentar a les proves d’accés a la universitat (PAU). D’aquests, 29.243 es van examinar de la fase general i 4.701 només de la fase específica. La nota mitjana global de les PAU (fase general) ha estat de 6,617.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined