NOMENAMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   1 agost 2019 14:30

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

 
Ramon Roca i Enrich president del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya
 
Nascut a Agramunt l’any 1962
 
Inicià la seva activitat professional, l’any 1984, a l’empresa Agricola Casanosa i l’any 1988 va ocupar-se de la direcció de la companya Indox, fabricant de cisternes especials per al transport. L’any 1992 s’incorporà al departament d’Internacional de Ros Roca.
 
Des del 1998 és president del Ros Roca Group, empresa familiar creada l’any 1953 i que es dedica principalment a la fabricació d’equips i al disseny i desenvolupament de sistemes d’enginyeria i processos aplicats al medi ambient, que exporta a més de 60 països. Actualment compagina la direcció de la companyia amb la presidència de la Fundació Fòrum Ambiental i del saló Smart City Expo World Congress de Fira de Barcelona, així com amb la presidència executiva de GLOBALleida. Va ser president del Consell Social de la Universitat de Lleida des del 2008 fins al 2016.
 
La seva trajectòria professional ha estat reconeguda amb diverses distincions, com el Premi a la Internacionalització de l’Empresa en la IX edició de Premis d’Economia i Empresa, el premi a l’Estratègia Empresarial, el Premi Empresari del Mundo de Catalunya a l’Èxit Internacional, el reconeixement com a Millor Empresari de l’any 2005 atorgat per la revista Actualidad Econòmica, el Premi de la Asociación Nacional de Empresas Públicas de Medio Ambiente (ANEPMA) en la categoria de Millor Empresa Privada 2012, i el guardó al Mèrit Empresarial 2012 de l’Assemblea Iberoamericana de Cambres de Comerç. 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined