formacio justicia

El Govern aprova la signatura d'un conveni per a la formació de fiscals i lletrats a Catalunya

query_builder   8 octubre 2019 15:07

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la signatura d'un conveni per a la formació de fiscals i lletrats a Catalunya

El Consell Executiu ha aprovat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) i el centre d’estudis homòleg dependent del Ministeri de Justícia (CEJ) per a la formació dels fiscals i lletrats de l’Administració de justícia que presten els seus serveis a Catalunya.
 
Aquesta col·laboració consistirà en el finançament, organització i gestió conjunta de les activitats formatives a través d’un pla d’actuació anual. Aquest document, que s’elaborarà l’últim trimestre de cada any,  determinarà de forma consensuada el programa anual de cursos i activitats, i les aportacions respectives per finançar-los.
 
Correspondrà al CEJFE proporcionar les aules i el suport administratiu, difondre els programes formatius, així com mantenir les comunicacions amb els professors.
 
El Ministeri, per la seva banda, seleccionarà els alumnes, d’entre els sol·licitants, i determinarà el barem de retribucions per als docents.
 
El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
El CEJFE és un organisme autònom amb seu a Barcelona que té com a finalitat desenvolupar activitats de formació especialitzada i investigació en els àmbits del dret i la justícia.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined