Govern

Nomenaments

query_builder   3 desembre 2019 14:07

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Isidre Sala Queralt, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya als Estats Units i el Canadà

Nascut a Camarasa el 1973.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la Universitat Pompeu Fabra, així com un curs de “Business Strategies at the Base of the Pyramid” per l’IESC (Argentina) i la Universitat de Cornell (EUA). També té un postgrau en Estudis de Desenvolupament per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat director general d’Afers Globals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de la Generalitat de Catalunya de l’abril al setembre del 2019. Fins llavors, Sala havia estat director general d’Afers Multilaterals i Europeus des de l’abril del 2017. En exercici d’aquests càrrecs, Sala s’havia encarregat d’establir la cooperació entre el Govern i organitzacions multilaterals amb l’objectiu de maximitzar la contribució de Catalunya als principals reptes globals. Del 2014 al 2017 es va dedicar a les institucions financeres i a altres organitzacions internacionals amb mandat econòmic com a especialista en institucions financeres internacionals.

Sala va treballar a ACCIÓ del 2004 al 2014, on va ser director de la divisió de cooperació internacional des del 2008. En l’exercici de les seves funcions, va liderar la unitat encarregada de promoure l’accés de les empreses catalanes a les institucions financeres internacionals explorant noves oportunitats de negoci i implementant l’assistència tècnica a projectes.

Anteriorment, entre el 1997 i el 2004, va assumir el paper de desenvolupador de negocis dintre el departament internacional de dues firmes catalanes de renom, eixamplant l’àrea d’influència a nous mercats.

Parla fluidament sis llengües, té una experiència internacional extensa i ha viatjat a més de setanta països tant per raons professionals com personals.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined