altres acords

Altres Acords de Govern

query_builder   3 desembre 2019 14:08

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Atorgada la concessió definitiva de l’emissora de freqüència modulada a l’Ajuntament d’Alguaire

 

El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament d’Alguaire la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal, la qual restarà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d’utilitzar l’espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre.

L’acord de Govern resol aquesta concessió, que fins ara restava en situació de provisionalitat, atenent que correspon al Govern de la Generalitat atorgar aquesta concessió, i que la instal·lació de l’emissora esmentada s'adiu als respectius projectes aprovats al seu dia, a les especificacions tècniques d'aplicació, ha superat la inspecció preceptiva i ha obtingut de l’administració competent l’autorització de la posada en servei.

El Govern aprova la modificació dels Estatuts del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)

El Govern, a proposta del Departament d’Empresa i Coneixement, ha acordat aprovar la modificació dels Estatuts del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC). La modificació dels Estatuts, aprovada el 2018 pel Consell de Govern del CSUC, té per finalitat l’adaptació legal de l’articulat dels Estatuts del CSUC a la nova normativa reguladora del règim jurídic dels consorcis.

El 2013 es varen aprovar els Estatuts i la denominació del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), amb l’objectiu fonamental de compartir o mancomunar serveis acadèmics, científics, bibliotecaris, de transferir coneixement i de gestionar les entitats consorciades per potenciar les sinergies i millorar-ne l’eficàcia i l’eficiència.

El CSUC està integrat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el departament competent en matèria d’universitats i recerca i la majoria d’universitats de Catalunya, i és un consorci universitari que desenvolupa funcions pròpies del sistema universitari de Catalunya de manera mancomunada compartida amb les universitats de Catalunya.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined