El president durant la seva intervenció

President Torra: "Catalunya necessita joves amb talent, mobilitzats i compromesos per construir el nou futur"

query_builder   9 maig 2020 10:19

event_note Nota de premsa

President Torra: "Catalunya necessita joves amb talent, mobilitzats i compromesos per construir el nou futur"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat, aquest matí, la marató formativa de la Jove Cambra Internacional Joves: preparem-nos per a un món canviant”
El president durant la seva intervenció
El president Torra durant la seva intervenció a la marató formativa de la JCI

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat avui que “Catalunya necessita joves amb talent, mobilitzats i compromesos” per “posar el fonaments de la societat del futur”, davant “un món que ha canviat i ens ha fet canviar a tots”.

 “El futur el construirem junts, però sobretot vosaltres”, perquè “els joves sou alhora el nostre present i el nostre futur i teniu a les vostres mans la ingent tasca de transformar la societat”, ha dit als participants a la marató formativa de la Jove Cambra Internacional Catalunya, que se celebra aquest matí per via telemàtica, i que ha qualificat de “motiu d’esperança, de ganes de vèncer el desànim i d’arraconar el derrotisme”.

En la seva intervenció, el president ha fet notar que el futur econòmic i social haurà de tenir molt present “la digitalització, la descarbonització de la mobilitat, la transició energètica o l’economia circular”, però, segons el seu parer, també caldrà “recuperar i enfortir la nostra tradició industrial i canviar-la i lligar-la a la nova agenda verda”.  I tot plegat, s’haurà de fer de la mà del “talent i la creativitat”, ha asseverat.

El president, que ha participat en l’acte inaugural d’aquestes jornades que se celebren amb el títol “Joves: preparem-nos per a un món canviant”,  ha insistit també en el seu compromís personal per “ajudar a fer un futur nou, disruptiu i diferent”, que no se centri en “reconstruir models caducs, sinó a construir nous models des de l’equitat social i compromís amb el planeta”. I ha subratllat que la vocació serà un element decisiu i fonamental en l’etapa post pandèmia”.

 “El repte per tots, per vosaltres, per la societat catalana i per la humanitat sencera és enorme i històric”, ha conclòs

La Jove Cambra Internacional Catalunya és una entitat present a tot el territori català, que canalitza les idees de joves emprenedors i implicats en la societat per tal de crear canvis positius en l'entorn més immediat i, en aquest cas, l’entitat organitza aquesta sessió formativa arran de la situació causada per la Covid-19. En formen part membres d’entre 18 i 40 anys de procedències diverses, tant pel que fa als estudis com a l’activitat professional, a les accions o les preocupacions.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined