peix

El Govern ha guardonat el Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors de les Cases d'Alcanar amb la Placa de la Pesca catalana

query_builder   22 setembre 2020 15:23

event_note Nota de premsa

El Govern ha guardonat el Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors de les Cases d'Alcanar amb la Placa de la Pesca catalana

El Govern ha aprovat concedir la Placa de la Pesca catalana al Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors (mariners i marineres) de les Cases d'Alcanar, que varen promoure i finançar la construcció del Port de les Cases, que s’inicià l’any 1972 i finalitzà l’any 1987.

 

Els guardons de la pesca catalana són el reconeixement de la tasca de les persones físiques i jurídiques, nacionals o estrangeres, que amb el seu esforç i la seva dedicació han contribuït al desenvolupament del món de la pesca, prestant serveis rellevants al sector o contribuint amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació als interessos del sector pesquer.

 

Són de dues classes: la Medalla i la Placa de la Pesca Catalana. La Medalla de la Pesca Catalana distingeix les persones físiques que contribueixen amb el seu esforç i dedicació a la millora del sector pesquer català.La Placa de la Pesca Catalana distingeix les persones jurídiques, públiques o privades, que destaquen per la seva activitat a favor del foment de la pesca a Catalunya.

 

Aquests guardons s’emmarquen dins de l’àmbit de Qualitat de Vida, de la Estratègia Marítima Catalana, concretament dins la divulgació i promoció dels valors naturals, culturals i socials associats al mar, i potenciació de l’economia social en els sectors marítims.