Nomenaments

Nomenaments

query_builder   22 setembre 2020 15:22

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Manel Torrent Aixa, director general d’Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera del Departament d’Empresa i Coneixement

 

Nascut a Barcelona l’any 1974.

 

És enginyer industrial per l´Escola Tècnica Superior d´Enginyers Industrials de Barcelona. Compta, també, amb l’MBA Executive Internacional especialitzat en empreses del sector energètic per l’Escola d’Organització Industrial (EOI). En l’actualitat és director de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), tasca que compatibilitzarà amb el nou càrrec.

 

Des de l’any 2000 fins el 2007, la seva trajectòria professional va estar lligada al món de l’Administració pública , desenvolupant diverses funcions. Posteriorment, va exercir de director i gerent de la Zona Nord-est de l'Àrea de Tecnologia i Processos Industrials d’ Applus NORCONTROL SLU.

 

Des del 2008 i fins el 2018 ha treballat a l'Agència d'Energia de Barcelona. Primer com a Director de Projectes i des de l’any 2010 com a Director Tècnic de l’Agència, realitzant tasques de gestió i coordinació en matèria de promoció i desenvolupament de projectes relatius a la generació eficient, instal·lacions renovables, biomassa i eficiència energètica en tots els àmbits.

 

Fa més de 15 anys que compatibilitza la seva activitat professional amb la docènciaen diversos Màsters i Postgraus en l’àmbit de l’eficiència energètica a la Universitat de Barcelona i en l’àmbit de les Smartcity a La Salle. També col·labora amb l’UPC en estudis de recursos energètics.