Els Bombers de la Generalitat coordinem dos dispositius de recerca, al Vilosell (les Garrigues) i a Rupit i Pruit (Osona)

query_builder   17 octubre 2020 11:40

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat coordinem dos dispositius de recerca, al Vilosell (les Garrigues) i a Rupit i Pruit (Osona)


  • Al Vilosell busquem una dona de 73 anys que va sortir a passejar divendres al migdia i no va tornar a casa
  • A Rupit i Pruit, un home de 75 anys va anar ahir a buscar bolets per la zona i tampoc no va tornar
Els Bombers de la Generalitat coordinem dues recerques de persones desaparegudes des de divendres tarda, una al terme del Vilosell (les Garrigues) i una altra a Rupit i Pruit (Osona).

Al Vilosell busquem una dona de 73 anys que va sortir ahir al matí a passejar el gos i no va tornar a casa. El dispositiu de recerca es va muntar pels volts de les set de la tarda i, després de fer una batuda intensiva sense èxit, s’ha reprès a primera hora d’avui dissabte.

L’operatiu està format per unitats especialitzades (incloent Grups d’Actuacions Especials, Unitats Canines, Suport Logístic). Un total de quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat, juntament amb una desena d’unitats dels Mossos d’Esquadra i la col·laboració d’altres cossos d’emergència (SEM, Creu Roja, entre d’altres) rastregen la zona per trobar indicis de la senyora desapareguda.

Una altra recerca es duu a terme a Rupit i Pruit, on ahir al migdia es va donar l’avís de desaparició d’un home de 75 anys que va anar a caçar bolets per la zona. Cap a dos quarts de nou de la nit es va posar en marxa tot el dispositiu per buscar el boletaire i, després de fer una recerca extensiva per l’entorn, va començar la recerca intensiva pel voltant del vehicle, sense obtenir resultats.

Aquest matí s’han intensificat les tasques de recerca, amb un dispositiu format per onze dotacions dels Bombers (incloent Grups d’Actuacions Especials, Unitats Canines, Suport Logístic) i una desena d’unitats dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’altres cossos d’emergència.

Les dues recerques estan reforçades per mitjans aeris, tant dels Bombers de la Generalitat (amb l’activació d’un helicòpter amb GRAE i Suport Sanitari SEM), com dels Mossos d’Esquadra (que també han mobilitzat un helicòpter).


Cerdanyola del Vallès, 17 d'octubre de 2020