Palau Robert

Martí Serra i Josep Traver, protagonistes del primer concert del DO JAZZ CAT l'1 de novembre al Palau Robert

query_builder   30 octubre 2020 11:22

event_note Nota de premsa

Martí Serra i Josep Traver, protagonistes del primer concert del DO JAZZ CAT l'1 de novembre al Palau Robert

Dos veterans de l’escena catalana, el saxofonista Martí Serra i el guitarrista Josep Traver,seran els protagonistes del primer dels concerts de la nova proposta musical DO JAZZ CAT el diumenge 1 de novembre, a les 11 h. El concert es podrà seguir en directe pel YouTube de The Project (theprojectbcn) i es farà sense públic a la sala d’actes del Palau Robert.
Palau Robert
Marti Serra i Josep Traver acaben d’enregistrar el seu primer disc a duo, A tocar. Una exquisida passejada a partir d’un repertori en el qual apareixen noms com Duke Ellington, George Gershwin, John Lewis, Horace Silver, Wayne Shorter, Billy Strayhorn i Kurt Weill.

Finalitzada la sessió musical, Ricard Gili, pronunciarà la conferència : “El mig segle de La Locomotora Negra”. El trompetista i líder de la big band barcelonina, un clàssic del Festival de Jazz de Barcelona i de tots els festivals de jazz catalans, repassarà la història d’un tren que va engegar la màquina del swing el gener del 1971, ben aviat farà 50 anys.

DO JAZZ CAT és la proposta musical del Palau Robert que s’organitza en el marc del Festival Internacional de Jazz de Barcelona, una referència mundial en el gènere, amb quatre concerts i diverses conferències que mostren la vitalitat de l’escena catalana. Un conjunt d’activitats que posen de manifest els vincles de Catalunya amb la història del jazz universal.