Altres acords

Altres acords

query_builder   3 novembre 2020 15:39

event_note Nota de premsa

Altres acords

El Govern atorga la concessió definitiva de ràdio municipal a l'Ajuntament de l’Escala

 

El Govern ha acordat atorgar a l'Ajuntament de l’Escala la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència. El consistori ja disposava des de l’any 1992 de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal. Després del compliment dels procedents tràmits administratius i tècnics i d’haver superat la inspecció preceptiva i obtenir l’autorització de posada en servei per part de l’administració competent, el Govern ha procedit a l'atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal, que restarà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d’utilitzar l’espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre.

 

El Govern aprova la transferència de personal de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí a l’Entitat municipal descentralitzada de l’Estartit

 

El Govern ha donat llum verda a la transferència de personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí a l’Entitat municipal descentralitzada de l’Estartit. Concretament, s’ha aprovat l’adscripció a l’EMD de vuit llocs de treball que fins ara formaven part del Consell Municipal de l’Estartit.

 

Es reconeix el dret del personal funcionari i laboral adscrit a l’Entitat municipal descentralitzada de l’Estartit a participar en els concursos de provisió de llocs de treball que convoqui l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Aquest dret també es reconeix als treballadors de l’Ajuntament respecte dels concursos de provisió de llocs de treball que es duguin a terme a l’Entitat municipal descentralitzada de l’Estartit.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined