soldador

El Govern destina 11,6 milions a programes de millora de l'ocupació i el desenvolupament local

query_builder   3 novembre 2020 15:35

event_note Nota de premsa

El Govern destina 11,6 milions a programes de millora de l'ocupació i el desenvolupament local

  • Es financen actuacions del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local i del Programa Treball i Formació

 

El Govern ha acordat destinar 11,6 milions d’euros al desplegament de dos programes de millora de l’ocupació i el desenvolupament local. Aquesta inversió es distribuirà fins el 2022 a través del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i del Programa Treball i Formació, impulsats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

En concret, el Govern destinarà un total de 7,8 milions euros a la contractació d’uns 250 professionals encarregats del desplegament del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). La finalitat d’aquest programa és la posada en marxa, en cooperació amb altres organismes i entitats, de projectes arreu del país que afavoreixin la dinamització social i econòmica del territori on es desenvolupin.

 

En paral·lel, el Govern també destinarà 3,8 milions d’euros a la formació i contractació d’unes 200 persones a través de la línia ACOL del Programa de Treball i Formació . Aquesta iniciativa permet la inserció laboral de les persones amb una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social. Es dona compliment així a l'Estratègia Catalana per a l'Ocupació 2012-2020 que considera prioritari millorar l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d'integració i pal·liar les conseqüències associades a la no ocupació.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined