nomenaments

Nomenaments

query_builder   17 novembre 2020 15:21

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Oriol Amorós i March, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

 

Nascut a Barcelona el 1970.

 

Enginyer tècnic agrícola de formació, amb dos postgraus en Economia Agrària i Unió Europea i en Funció Gerencial a les Administracions Públiques.

 

Té una llarga trajectòria política i institucional. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya entre el 2003 i el 2006, i entre el 2010 i el 2016, on ha estat, entre d’altres, ponent de la llei de la Renda Garantida de Ciutadania.

 

El 2006 va ser nomenat secretari d’Immigració del Govern i el 2016, secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, càrrec que ocupava fins ara. Ha coordinat l’acollida i el suport a les persones migrades, la protecció internacional de persones refugiades i, més recentment, també totes les polítiques del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en matèria de violència masclista.

 

És professor associat d’Estructura Social i Política a la Universitat de Barcelona.

 

 

Marta Cassany i Virgili, secretària d'Afers Socials i Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

 

Nascuda a Tarragona el 1970.

 

Jurista de formació. Té dos postgraus en Gestió Gerencial Local. Funció Directiva i Gestió de Personal al servei de les Entitats Locals i un màster en dret ambiental.

 

És funcionària de carrera del cos superior, àmbit jurídic, des de 2004. Ha ocupat diverses places dins l’Administració de la Generalitat. És secretària de la Secció de Tarragona del Jurat d’Expropiació de Catalunya, des del 2006. Des del passat 1 de juliol és directora dels Serveis Territorials a Tarragona, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

També és professora associada de l’Àrea de Dret Administratiu del Departament de Dret Públic de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, i professora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined