INT

Conseller Sàmper: "La gran majoria de restauradors i de persones ho estan fent bé"

query_builder   28 novembre 2020 11:12

event_note Nota de premsa

Conseller Sàmper: "La gran majoria de restauradors i de persones ho estan fent bé"

  • El conseller ha recordat a ‘Rac1’ la importància d’un Nadal diferent per evitar arribar a una tercera onada
El conseller Sàmper durant l'entrevista a 'Rac1'

El conseller Miquel Sàmper ha assegurat aquest matí al programa ‘Via Lliure’ de ‘Rac1’, que després dels primers dies de reobertura de bars, restaurants i terrasses “la majoria" de restauradors i de clients  "ho estan fent bé”. Davant de les noves mesures aprovades pel Procicat, el conseller ha afegit que “algunes imatges i certa picaresca d’alguns” són un fet minoritari.

 

En aquest sentit, el conseller ha explicat que “en aquest primer episodi, s’han fet alguns operatius sobretot de policia municipal i també de Mossos d’Esquadra amb una funció empàtica i pedagògica per explicar com s’han de fer les coses”.

 

Sàmper s’ha referit a les pròximes festes de Nadal, que “serà diferent i no podem pretendre superar la segona onada amb la màxima garantia de no arribar a una tercera onada pensant que el Nadal serà com el de l’any passat”. El conseller que s’ha mostrat contundent en el compliment de les mesures, i ha afegit que “aquells elements que poden marcar la diferència, els han de decidir autoritats sanitàries”.

 

El conseller també s’ha referit a la possibilitat de canviar de tram, i ha explicat que “el canvi està supeditat a criteris purament mèdics. Només es passarà de tram si estem per sota de 0,9 de l’RT i baixant ingressos hospitalaris”“Perquè això passi hem de fer les coses bé”, ha remarcat.