Ocupació

El Govern destina més de 25 milions d'euros per promoure ocupació a Barcelona

query_builder   8 juny 2010 13:57

event_note Nota de premsa

El Govern destina més de 25 milions d'euros per promoure ocupació a Barcelona

 
 
  • Signarà un conveni amb l’Ajuntament mitjançant el qual es contractarà, assessorarà i orientarà 72.000 persones en atur i es desenvoluparà el teixit econòmic per promoure ocupació
  • També s’impulsaran programes de promoció econòmica i desenvolupament local que generaran ocupació
 
El Govern ha aprovat avui signar un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant el qual se li atorguen més de 25 milions d’euros, perquè porti a terme un pla de desplegament de projectes i accions per a la contractació, assessorament i orientació professional de 72.000 persones en situació d’atur. També desenvoluparà programes de promoció econòmica, desenvolupament local i prospecció empresarial que ajudin a fomentar l’ocupació.
 
El conveni segueix les línies estratègiques marcades pel Govern en l’àmbit de l’ocupació:
 
  • Millora de l’ocupabilitat de les persones amb dificultats especials per trobar una feina i aconseguir una inserció de qualitat al mercat de treball.
  • Assessorament i orientació professional a les persones que necessiten un acompanyament intensiu i amb especial incidència en les situacions d’atur de llarga durada.
  • Desenvolupament econòmic territorial amb la finalitat de crear ocupació i donar suport a les petites i mitjanes empreses locals.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined