Imatge 1

Els Mossos d'Esquadra i la Guardia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat desmantellen un narcopís

query_builder   21 desembre 2020 11:41

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra i la Guardia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat desmantellen un narcopís

. Detinguts tres homes que venien cocaïna i facilitaven espais per al consum a l’interior del domicili

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat conjuntament amb membres de la Guàrdia Urbana de la mateixa ciutat han desmantellat un punt de venda a l’interior d’un domicili al barri de Collblanc i han detingut, el dimecres 16 de desembre, tres homes de nacionalitats dominicana, hindú i espanyol per un delicte contra la salut pública i una dona com a presumpta autora d’un delicte de furt.

La investigació es va iniciar durant el darrer mes d’octubre quan els agents municipals van rebre diverses queixes sobre les molèsties que produïa l’afluència constant de persones a un pis del carrer de Rafael de Campalans. Es tractava d’un habitatge en el qual les dues unitats policials ja van desmantellar, en una primera investigació, en el mes de febrer, un altre punt de venda de drogues.

Les primeres gestions van permetre els agents corroborar que efectivament s’estaven subministrant dosis de cocaïna a persones consumidores. Els investigadors van detectar que l’activitat, en aquesta nova ocasió, era duta a terme per persones diferents que en la primera investigació i van poder esbrinar que un home d’origen dominicà era el principal encarregat de la venda de la cocaïna a l’interior del pis.

Així mateix, els agents van poder determinar que dos homes més, de nacionalitats hindú i espanyola, també feien ús de l’habitatge i que estaven col·laborant amb el primer en la facilitació de la distribució de la droga als consumidors. Durant la investigació els agents també van detectar que dues dones prestaven serveis de prostitució a l’habitatge i que presumptament havien sostret efectes personals i diners d’un consumidor.

Finalment, durant el matí del 16 de desembre, els efectius de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat van accedir al domicili investigat on van sorprendre les tres persones investigades i cinc persones que en aquell moment estaven consumint drogues. En el moment de la irrupció dels agents, el principal investigat va llençar una ronyonera on custodiava la cocaïna i diners i va intentar fugir per una de les finestres, tot i que gràcies a l’actuació dels agents no ho va aconseguir.

Durant la investigació i el registre els agents van comissar substàncies tipus cocaïna en roca per preparar les dosis, bàscules de precisió per pesar i preparar la droga, així com 1.000 euros en efectiu de les ventes efectuades. Els tres investigats van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i posteriorment, una de les dones que havia furtat pertinences d’un consumidor, va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de furt.

Els tres detinguts principals van ser posats a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, 21 de desembre de 2020

2  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 473

Imatge 2

Imatge 2 490