nomenaments

Nomenaments

query_builder   29 desembre 2020 15:54

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Antonio Mora Núñez, president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

 

Nascut a Cornellà de Llobregat el 1971. Treballador del sector de la neteja, del plàstic i del metall, i autònom. Té estudis universitaris en Dret, Geografia i Història i formació en Polítiques Públiques. Va ser secretari general de la Unió Comarcal del Baix Llobregat de CCOO, i també de l’Alt Penedès, Anoia i Garraf. Des del 2017 fins a l’actualitat, ha ocupat el càrrec de secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions a CCOO.

 

Toni Mora ha estat membre del Consell d’Administració de l’ICS, del Consell de Direcció del Catsalut, del Consell Assessor del CIRE, de la Comissió de Govern de la Renda Garantida de Ciutadania, de la Comissió Executiva del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, del Consell Assessor de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic, del Comitè Executiu del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i president del Centre d’Informació dels Treballadors i Treballadores Estrangers de CCOO (CITE) i del Patronat de la Fundació Paco Puerto.

 

 

Carme García Jarque secretària executiva del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

 

Nascuda a Sarrión (Teruel) el 1957. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), també és mediadora oficial de civil i mercantil per la Universitat de La Rioja i diplomada en Dret Tributari pel Centre d’Estudis Empresarials. Compta amb més de trenta anys d’experiència en el sector financer, dels quals vint en el sector públic, en tasques directives a l’Institut Català de Finances (ICF).

 

Paral·lelament, ha estat vicepresidenta de la Junta Directiva d’Autònoms de PIMEC, tresorera, vocal del Comitè Executiu de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, presidenta de la Comissió d’Economia Financera del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Vocal del Consell del Treball Autònom de Catalunya, Vocal del Patronat de la Fundació Privada DAU per la formació i millora de les habilitats en l’àmbit personal i professional de malalts mentals. Fins ara era ponent patronal PIMEC en el ple del CTESC.

 

 

Joan Guàrdia Olmos, rector de la Universitat de Barcelona (UB). Departament d’Empresa i Coneixement

 

Nascut a Barcelona l’any 1958.

 

És catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament a la Facultat de Psicologia de la UB.

 

Membre de l’Institut de Neurociències de la UB i de l’Institut de Sistemes Complexos (UBICS), on realitza recerca sobre neurociència quantitativa i computacional.

 

Expert en estadística i en l’estudi sistemàtic de la conducta humana, ha fet docència a la Facultat de Psicologia i a Farmàcia, Economia i Empresa, Geografia i Història, Infermeria, Educació i Biologia.

 

Ha ocupat diferents càrrecs de gestió acadèmica i ha impartit seminaris i cursos. Director de tesis doctorals a diverses universitats catalanes, estatals i internacionals i autor de més de 30 llibres i més de 260 articles científics, a més de ser l’investigador principal de multitud de projectes de recerca.