Laura Gómez

El conseller Tremosa ha fet una visita institucional al Segrià

query_builder   19 febrer 2021 13:15

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa ha fet una visita institucional al Segrià

  • El titular d’Empresa i Coneixement ha visitat INTECH3D a Lleida, un centre de transferència tecnològica i de consultoria d’impressió 3D

 

  • El conseller també ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde d’Alcarràs i l’equip de Govern i ha visitat les empreses Kori Punkos, Fruits Queralt i Tradinsa 
Laura Gómez

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, ha fet una visita institucional al Segrià.

El conseller ha visitat les instal·lacions d’INTECH3D,  un centre de transferència tecnològica i de consultoria d’impressió 3D que va néixer per ser el referent territorial  en l’expansió de la tecnologia d’impressió i escaneig 3D. El centre és fruit de la unió del bagatge de dos emprenedors que van ser els seus cofundadors: Joan Folguera i John Amin.

Tremosa ha mantingut una reunió de treball amb els responsables d’INTECH3D, que actualment té més de 1.500 clients del sector industrial, ocupa 30 persones i preveu una facturació de 4 milions d’euros per aquest any. El centre lidera la integració d'impressores 3D al nord d'Espanya i desenvolupa software propi d'impressió 'Print and Go', tecnologia amb la qual ja s'han imprès prop de 3.000 peces. 

Posteriorment el titular d’Empresa i Coneixement ha mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament d’Alcarràs amb l’alcalde de la localitat, Jordi Janés, i l’equip de Govern. 

El conseller Tremosa ha acabat el seu programa a Puigverd de Lleida. El titular d’Empresa i Coneixement ha visitat Kori Punkos, empresa dedicada a la fabricació i restauració de mobles d’interior i, en general, tot tipus de projectes relacionats amb la decoració; i Fruits Queralt. Les dues companyies van estar afectades pel temporal Filomena amb importants danys a les seves maquinàries.

Tremosa ha tancat la seva estada al Segrià a Tradinsa, multinacional fundada l'any 1997 que ocupa un centenar de persones i és referent al mercat de l'Estat espanyol del Ferrocarril. La companyia es dedica a oferir un servei integral des de la rehabilitació del vehicle fins a la millora en l'eficiència dels seus equips, mitjançant un correcte manteniment.

3  

Imatges

Fotografia del conseller durant la visita a INTECH3D (Laura Gómez)

Fotografia del conseller durant la visita a INTECH3D (Laura Gómez) 7149

Fotografia del conseller durant la visita a INTECH3D (Laura Gómez)

Fotografia del conseller durant la visita a INTECH3D (Laura Gómez) 5979

Fotografia del conseller durant la visita a Tradinsa (Laura Gómez)

Fotografia del conseller durant la visita a Tradinsa (Laura Gómez) 8063