ctti

El Govern autoritza el CTTI a licitar els serveis de difusió audiovisual i ràdio de la Generalitat

query_builder   23 març 2021 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza el CTTI a licitar els serveis de difusió audiovisual i ràdio de la Generalitat

  • Inclou la radiodifusió per TDT i via satèl·lit del múltiplex de la CCMA i altres serveis de connectivitat i contribució de senyals audiovisuals i dades
  • El valor estimat del contracte és de 88,6 milions d’euros

El Govern ha aprovat autoritzar el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) a licitar la contractació per a la prestació i gestió dels serveis de difusió audiovisual i miscel·lània dels serveis de ràdio de la Generalitat de Catalunya per un valor estimat de contracte de 88,6 milions d’euros.

El CTTI, com a ens encarregat de la provisió centralitzada i la gestió de solucions TIC de l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic, ha de vetllar pel servei de transport i difusió audiovisual i altres serveis de radiocomunicacions.

Per poder donar continuïtat a aquests serveis un cop finalitzat el contracte, és necessària una nova licitació dels serveis de difusió audiovisual i miscel·lània de serveis de ràdio, que inclouen:

LOT 1. Serveis audiovisuals:

  1. Radiodifusió per TDT del múltiplex (MUX) de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A., a tot el territori català. Aquest servei comprèn la difusió d’un MUX per a l’Aran i un MUX per a la resta de Catalunya.
  2. Radiodifusió via satèl·lit del MUX CCMA-Català dins del servei de TDT-SAT.
  3. Radiodifusió per TDT de l’extensió de cobertura en zona II dels múltiplex de televisió local i del múltiplex públic estatal RGE1.
  4. Radiodifusió d’emissions de ràdio en freqüència modulada (FM) dels 4 programes de la  CCMA:
    1. Catalunya Ràdio
    2. Catalunya Informació
    3. Catalunya Música
    4. iCAT
  5. Prestació de diversos serveis de connectivitat i contribució de senyals audiovisuals i dades per a la  CCMA. Els serveis es desglossen en:
  6. Transport dels senyals de dades de diversa capacitat.
  7. Contribució de senyals audiovisuals entre seus.
  8. Servei d’enllaços mòbils.

    La prestació dels serveis requerits inclou el servei de manteniment.

 

LOT 2: Miscel·lània de serveis de ràdio:

Prestació del servei de manteniment d’equips, coubicació i connectivitat basats en tecnologies de radiocomunicació per a diferents departaments de la Generalitat.

El procediment de licitació és obert per garantir la màxima concurrència d’ofertes i empreses licitadores. D’aquesta manera, s’assegura la competència efectiva en el mercat i s’obté el millor servei per a l’administració.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined