aigua

El Govern inicia la consulta pública sobre la normativa vinculada al pla de gestió de l'aigua per al període 2022-2027

query_builder   13 abril 2021 14:45

event_note Nota de premsa

El Govern inicia la consulta pública sobre la normativa vinculada al pla de gestió de l'aigua per al període 2022-2027

  • Aquest és el pas previ per a la posada a informació pública de la planificació hidrològica catalana

 

  • La consulta tindrà una durada d'un mes i està destinada a copsar l’opinió de la ciutadania i entitats sobre mesures de caràcter normatiu

 

El Govern de la Generalitat ha promogut l’inici de la consulta pública sobre el procediment normatiu relacionat amb el pla de gestió de les conques internes per al període 2022-2027. La consulta, que estarà oberta en el portal participa.gencat.cat, tindrà una durada d’un mes i està destinada a recollir les opinions dels ciutadans i entitats sobre les mesures de caràcter normatiu que cal adoptar, la conveniència d’introduir noves mesures normatives per protegir les masses d’aigua, entre d’altres.

 

Aquest tràmit és el pas previ a la posada a informació pública del Pla de gestió de les conques internes i el seu Programa de mesures per al període 2022-2027. En aquest sentit, es preveu que els documents de la planificació hidrològica puguin sortir a informació pública abans de l’estiu.

 

El Pla de gestió i el seu Programa de mesures són les eines destinades a millorar en la gestió del cicle de l’aigua en l’àmbit de les conques internes i que es revisen cada sis anys, segons estableix la Directiva marc de l’aigua europea. L’objectiu és millorar l’estat de les masses d’aigua i garantir la disponibilitat d’aigua.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined