UEC

El Govern dota amb 19 milions d'euros les Unitats d'Escolarització Compartida per als dos propers cursos

query_builder   15 juny 2021 13:41

event_note Nota de premsa

El Govern dota amb 19 milions d'euros les Unitats d'Escolarització Compartida per als dos propers cursos

  • Es tracta d’un servei adreçat a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO amb necessitats educatives derivades de situacions socioeconòmiques i socioculturals especialment desfavorides
  • Aquest curs  hi ha 79 UEC distribuïdes per tot Catalunya

El Govern ha aprovat una dotació econòmica de 19.119.540 euros per contractar el servei de les unitats d’escolarització compartida (UEC), per als propers cursos 2021-2022 i 2022-2023.

Les unitats d’escolarització compartida són un servei adreçat a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO amb necessitats educatives derivades de situacions socioeconòmiques i socioculturals especialment desfavorides i/o amb risc d’abandonament escolar prematur i/o fracàs escolar. Aquest curs 2020-2021 hi ha 79 UEC distribuïdes per tot Catalunya, que atenen un total de 1.558 places.

L'objectiu d'aquesta mesura és afavorir l'assoliment de les competències de l'etapa i garantir la continuïtat formativa dels alumnes, amb una metodologia que els motivi i reforci els aprenentatges, per retornar-los la confiança en les possibilitats d'èxit personal i evitar l'abandonament escolar.

A través de la diversificació curricular s’atén la vessant personal i social del jovent, i es promou el ple desenvolupament i la integració positiva en l’entorn social. Un suport d'acompanyament intensiu a través del disseny i la implementació de l'itinerari personal, educatiu i professional.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined