educacio

El Govern aprova el traspàs de 166 milions d'euros en les partides del Departament d'Educació

query_builder   15 juny 2021 14:36

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el traspàs de 166 milions d'euros en les partides del Departament d'Educació

  • Aquesta transferència de crèdits permet garantir que el curs escolar 2020-2021 s’hagi pogut desenvolupar de manera presencial als centres educatius
  • Estableix també un marc de desenvolupament del Pla d’Educació Digital de Catalunya per a les famílies amb menys recursos escolaritzats en centres concertats

 

El Govern ha aprovat el traspàs de 166.303.825 milions d’euros entre diferents partides del pressupost del Departament d’Educació. Una transferència de crèdits que permet garantir que el curs escolar 2020-2021 s’hagi pogut desenvolupar amb caràcter preferent de manera presencial als centres educatius, tot i el marc de la pandèmia a causa de la Covid-19. Cal recordar que els centres educatius catalans han estat oberts durant tot el curs escolar i les classes han estat presencials, a diferència d’altres regions europees i països d’arreu del món.

 

Al mateix temps, amb aquest traspàs de crèdits s’estableix un marc de desenvolupament del Pla d’Educació Digital de Catalunya en els centres concertats que permeti l’accés a les famílies amb menys recursos.

Algunes de les mesures i accions incloses en aquest pressupost de 166 milions d’euros són: retribucions bàsiques, retribucions complementàries, nòmines delegades de concert educatiu, funcionament de centres educatius locals, actuacions singulars de suport a centres educatius en el marc de la pandèmia i traspàs als consells comarcals per a transport, menjador i serveis escolars.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined