Nomenaments

Nomenaments

query_builder   6 juliol 2021 14:29

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament d’Economia i Hisenda

Jofre Llombart Anton, secretari de Difusió

Nascut a Sant Cugat, 1975.

És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (1999) i ha cursat un Postgrau de Comunicació Política a l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB. La seva carrera professional comença el 1994 a Ràdio Sant Cugat (actual Cugat.cat). El 1999 va participar en la posada en marxa de l’Agència Catalana de Notícies com a redactor especialitzat en política. Entre el 2000 i el 2011 va treballar a Catalunya Ràdio, on va ser redactor especialitzat en política; corresponsal a Madrid; cap de Societat, coordinador d’informatius i coordinador d’El Matí de Catalunya Ràdio. Entre el 2011 i el 2019 va ser sots-director del programa El Món a RAC1 i entre el 2019 i fins a l’actualitat ha estat sots-director de RAC1 i RAC105. Ha col·laborat amb el diari El Punt-Avui, el digital El Món.cat i amb diversos programes d’actualitat de TV3.

En l’àmbit acadèmic, ha estat professor associat de la facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB (2014-2020), professor de la diplomatura de Comunicació i Màrqueting d'Acció Social de Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i actualment és docent d’ESIC i de l’escola de comunicació Radiofònics. És autor dels llibres Desmuntant la Caverna (2013, Angle Editorial) i Doncs jo, ara, votaré sí (2014, Angle Editorial).

Ignasi Genovès i Avellana, director general de Difusió

Nascut a Barcelona l’any 1958.

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), postgrau de Funció Directiva per ESADE i postgrau d’Hisenda Autonòmica i Local per la Universitat de Barcelona (UB). Així mateix, és diplomat en Comunitats Europees.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha desenvolupat diverses responsabilitats de gestió pública en l’àmbit de la Generalitat, centrant-se en els darrers vint anys en la comunicació corporativa en tots els seus vessants. Director general d’Atenció Ciutadana (2000-2003), director general de Difusió (2011-2018) i director general de Mitjans de Comunicació (2018-2021).

En l’actualitat, és president del Consell d’Administració de l’Agència Catalana de Notícies.

 

Departament d'Acció Exterior i Govern Obert

Laura Costa Olivé, directora general de la Catalunya Exterior

Nascuda a Sant Celoni l’any 1979.

És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la UAB (2002), postgraduada en Direcció de Comunicació a la UOC (2005), màster en Comunicació Política i Institucional a la UPF (2012) i programa Vicens Vives de lideratge i compromís cívic a Esade (2014).

Disposa de 20 anys d’experiència en els àmbits de la comunicació, el servei públic i la política.

Ha treballat al departament de Publicitat del Setmanari El Temps (2000); al departament de Comunicació del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (2002); com a responsable de Comunicació del Consell Comarcal de la Selva (2004); com a gerent de la Joventut Nacionalista de Catalunya (2007); al departament d’Alcaldia de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès; com a regidora de Promoció Econòmica, Benestar i Comunicació de l’Ajuntament de Sant Celoni (2007 i 2015); com a responsable nacional de Política Municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (2011); com a responsable del projecte d’optimització territorial d’Òmnium Cultural (2016); com a responsable de comunicació del Govern a l’exili belga des de Brussel·les (2017-2018); per compte propi a Lantaviana fent suport estratègic en comunicació i polítiques públiques (2019), i com a responsable de Comunicació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2020).

Parla català, castellà, anglès i francès.

 Gerard Vives Fernández, director general de la Representació Institucional del Govern a l’Exterior i de la Unió Europea

 Nascut a Barcelona l’any 1979.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració (especialització en Relacions Internacionals. UAB, 2001). Màster en Diplomàcia i Relacions Internacionals (especialització en Afers de la UE. ED, 2007).

Des del 2015 ha ocupat el càrrec d’assessor d'anàlisi estratègica i prospectiva a la Direcció General d’Afers Multilaterals i Europeus, a la Secretaria d’Afers Exteriors i Europeus i al Gabinet del conseller/a dels Departaments de Presidència (2015) i d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència (del 2016 fins l’actualitat).

Entre els anys 2011 i 2015 va treballar a Brussel·les, en l’àmbit del disseny i implementació d’estratègies d’incidència envers les institucions i Estats Membre de la UE com a tècnic a la Confederació Europea d’ONGs per al Desenvolupament (CONCORD), i com a coordinador per a Europa de la campanya Beyond 2015, creada el 2010 per incorporar la veu de la societat civil al procés de negociació de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.  

 Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Nascut a Montoliu de Lleida l’any 1958.

És enginyer agrònom i enginyer tècnic agrícola per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida (ETSEALL).

Amb anterioritat al càrrec de director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries que ocupava fins ara al Departament, també ha treballat en diferents empreses internacionals del sector agrícola. Ha estat membre del Consell d’Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (2000-2003), del 2003 al 2012; diputat al Parlament de Catalunya i portaveu del Grup Parlamentari d’ERC a la Comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i a la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. També ha estat ponent de diverses lleis, entre les quals destaquen les de l’audiovisual de Catalunya i la llei de l’IRTA, i vicepresident de l’esmentada Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Parlament del 2006 al 2010.

 

 Departament de Salut

Laia Brufau Pla, directora general d’Estratègia, Difusió i Comunicació de Salut

Nascuda a Barcelona l’any 1981.

És llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull; postgrau en Comunicació Digital, Periodisme i Comunicació (UOC); màster en Entreteniment Televisiu (UOC); especialització en Xarxes Socials (UNED)  i especialització en Periodisme de Dades (Iniciativa Barcelona Open Data). Amb llarga experiència en l'àmbit de la premsa escrita (Avui, El Punt) en temes de societat i salut, el 2008 es va incorporar al Gabinet de comunicació de l'Institut Català de la Salut a l'oficina de mitjans. L'any 2016 va ser designada Responsable del Gabinet i el 2018 Coordinadora de l'aleshores creada Direcció de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa i secretària tècnica del Programa Assistencial d’Expertesa (PADEICS) d’Arts en Salut.

Des del juliol de 2020 ha afegit a les seves responsabilitats a l'ICS el suport en matèria de comunicació als titulars de la Secretaria de Salut Pública, Josep Maria Argimon primer i Carmen Cabezas darrerament. És docent i conferenciant en els àmbits de comunicació de crisi i periodisme de dades.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined