NOMENAMENTS

Nomenaments

query_builder   14 setembre 2021 14:14

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori

Mercè Conesa i Pagès, directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL)

Nascuda a Terrassa l’any 1968.

Advocada especialista en Urbanisme i Ordenació del Territori. És llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb un màster en Dret i Gestió per la Universitat Pompeu Fabra, un programa d’Alta Direcció d’Empreses de IESE, un programa de Lideratge per a la Gestió pública de IESE i un altre de Lideratge i Innovació en polítiques públiques d’ESADE.

El 2018 va ser nomenada presidenta del Port de Barcelona, càrrec que ha exercit fins al juliol de 2021. Des del Port de Barcelona ha impulsat l’estratègia Smart Port per impulsar la digitalització i la descarbonització d’aquesta infraestructura.

Conesa, que va ser alcaldessa de Sant Cugat del Vallès des del 2010 fins al 2018, i presidenta de la Diputació de Barcelona des del 2015 fins al 2018, té una àmplia experiència en la gestió pública.

Departament d’Interior

Irene Fornós, directora del Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya

Nascuda l’any 1980 a Tortosa

Té estudis de Dret per la Universitat de Barcelona. Durant 12 anys ha treballat a Montepio Conductors de Tortosa, una entitat mutualista de previsió social sense afany de lucre, on ha ocupat diferents responsabilitats.

Fornós ha estat diputada al Parlament de Catalunya del desembre de 2017 a desembre del 2020, i té també una trajectòria en moviments socials i entitats de la societat civil.

La direcció del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya ha estat assumida fins a l’actualitat per Joan Delort, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.



undefined
undefined
undefined
undefined
undefined