FGC

Ferrocarrils reforça el servei durant les Festes de la Mercè amb tres nits de servei ininterromput

query_builder   20 setembre 2021 13:37

event_note Nota de premsa

Ferrocarrils reforça el servei durant les Festes de la Mercè amb tres nits de servei ininterromput

  • Els trens de les línies L6, L7, L8 i L12 oferiran servei ininterromput les nits del 23, 24 i 25 de setembre
FGC


Amb motiu de les Festes de la Mercè de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei a les línies urbanes les nits de dijous 23, divendres 24 i dissabte 25 de setembre.

A la línia Barcelona-Vallès, els trens de les línies L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo i L12 Reina Elisenda circularan durant tota la nit i oferiran un servei de forma continuada amb un interval de pas d’un tren cada 20 minuts.

A la línia Llobregat-Anoia, FGC oferirà servei ininterromput amb un interval de pas de 20 minuts a la línia L8 Molí Nou Ciutat Cooperativa.

Les persones usuàries de Ferrocarrils podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l'aplicació per a mòbils d’FGC informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.


El transport públic, l’opció més eficient per desplaçar-se durant la Mercè

Ferrocarrils recomana l’ús del transport públic per als desplaçaments fins als diferents actes que s’organitzen durant les Festes de la Mercè de Barcelona i evitar moure’s en vehicle privat, que segurament es veurà afectat per desviaments i limitacions de recorregut.

D’aquesta manera, el servei ininterromput d’FGC durant aquestes nits contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l’aire, facilitant i posant a l’abast de les persones usuàries una oferta de transport públic eficient i responsable, que redueix l’impacte sobre el benestar de les persones, la qualitat de l’entorn urbà i el medi ambient.

L’ús del transport públic és un eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït.

1  

Imatges

Foto

Foto 872

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 310