nomenaments

El Govern nomena Juan José Torres nou director del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

query_builder   28 setembre 2021 12:45

event_note Nota de premsa

El Govern nomena Juan José Torres nou director del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

  • El relleu al capdavant del SOC es produirà el proper dia 1 d’octubre
  • L’actual directora, Ariadna Rectoret, continuarà al capdavant del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

El Govern ha nomenat avui, a proposta del Departament d’Empresa i Treball, Juan José Torres com a nou director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb efectes a partir de l’1 d’octubre.

La fins ara directora del SOC, Ariadna Rectoret, continuarà al capdavant del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Rectoret compaginava des de gener del 2020 la direcció del SOC i del Consorci.

La voluntat del Departament amb aquest nomenament és reforçar tant les polítiques actives d’ocupació com la formació contínua en un moment transcendental, amb la sortida de la crisi de la Covid-19, les transformacions en el model productiu amb una incidència directa en la formació dels treballadors, així com l’arribada de fons europeus, que obliguen a gestionar una quantitat de recursos mai executada fins ara.

El Departament vol expressar l’agraïment a Ariadna Rectoret per la seva labor i dedicació en la direcció del SOC durant aquesta etapa –marcada fonamentalment per l’atenció als treballadors i als aturats durant la pandèmia i la gestió dels programes per pal·liar-ne els efectes socials i laborals–, així com tot el suport per donar l’impuls que en aquest moments necessita el Consorci.

Juan José Torres López (Santa Coloma de Gramenet, 1968) és llicenciat en Dret per la UB, diplomat en Assessorament Financer per l’IEF i Màster en Drets Humans, Democràcia i Globalització per la UOC. Del 2016 fins al juny del 2021 ha estat director general del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Entre 1988 i 2008 va treballar a la Caixa d’Estalvis de Catalunya, en diverses funcions i responsabilitats. Del 2011 al 2014 va ser director de l'Àrea de Patrimoni del Grup Financer Catalunya Caixa, on va participar, entre altres, en el desenvolupament del programa de lloguer social de l'entitat, i entre 2014 i 2016 va formar part, com a advocat i consultor extern, del Comitè Social de la filial immobiliària del grup, assessorant en matèria d'habitatge social.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined