Tram del riu Ter.

L'ACA atorga més de 53.000 euros en ajuts per a la redacció de plans d'usos en rius de les conques internes catalanes

query_builder   13 octubre 2021 10:56

event_note Nota de premsa

L'ACA atorga més de 53.000 euros en ajuts per a la redacció de plans d'usos en rius de les conques internes catalanes

  • Els ajuts beneficiaran el Consorci del Ter, el Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament d’Avinyó

 

  • Aquesta línia de subvencions, que és la primera en aquest àmbit, servirà per a definir la planificació i ordenació de serveis i activitats de lleure en un tram del riu Ter, l’Aigua D’Ora i la riera de la Gavarresa

 

  • La subvenció segueix la línia marcada per l’ACA per a potenciar les activitats lúdiques en rius i embassaments i afavorir la reactivació econòmica del territori
Tram del riu Ter.
Tram del riu Ter.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha resolt la línia d’ajuts destinada a sufragar les despeses per a la redacció de plans d’usos per a trams fluvials en l’àmbit de les conques internes.

En total es destinaran més de 53.000 euros a través de tres ajuts (la totalitat dels que s’han presentat), concretament per al Consorci del Ter (20.000 euros), el Consell Comarcal del Solsonès (19.980 euros) i l’Ajuntament d’Avinyó (13.351 euros).

Aquesta subvenció, que és la primera que es convoca en aquesta matèria, servirà per dur a terme la redacció dels projectes destinats a planificar i ordenar els serveis i les activitats de lleure en un tram del riu Ter, l’Aigua d’Ora i la riera de la Gavarresa.

La subvenció segueix la línia marcada per l’ACA per a potenciar les activitats lúdiques en masses d’aigua i afavorir la generació econòmica  en el territori. Ja durant el 2020, l’Agència va atorgar 111.500 euros a cinc sol·licituds rebudes per a impulsar la redacció dels plans d’usos en els embassaments de les conques internes.

1  

Imatges

Foto. Tram del riu Ter.

Foto. Tram del riu Ter. 696

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 223