col.legi ortopedics

El Govern posa a consulta pública l'elaboració del Projecte de decret de creació del Col·legi de Tècnics Ortopèdics de Catalunya

query_builder   26 octubre 2021 14:07

event_note Nota de premsa

El Govern posa a consulta pública l'elaboració del Projecte de decret de creació del Col·legi de Tècnics Ortopèdics de Catalunya

  • En els pròxims dies s’obrirà la consulta pública al portal gencat perquè s’hi puguin fer aportacions durant un mes

El Govern està treballant en la creació del Col·legi de Tècnics Ortopèdics de Catalunya per garantir el compliment de la bona pràctica i de les obligacions deontològiques de la professió, així com la protecció dels interessos i les necessitats de les persones usuàries, entre altres objectius. També permetrà als usuaris conèixer les competències i els serveis que poden oferir els professionals.

El primer pas per a la creació del nou col·legi professional és una consulta prèvia a l’elaboració del projecte amb l’objectiu de conèixer el parer o punt de vista dels interessats en la creació d’aquest Col·legi, com ara corporacions catalanes representatives de professions sanitàries; associacions d’àmbits relacionats amb els tècnics ortopèdics, centres docents que imparteixen les titulacions de tècnic superior de tècnic ortopèdic i, per últim, el conjunt de ciutadans, perquè les funcions professionals dels tècnics ortopèdics incideixen directament en la salut de les persones.

En els propers dies s’obrirà la consulta pública al portal participa.gencat perquè s’hi puguin fer aportacions i estarà obert durant un mes. Les aportacions que es facin es recolliran en un nou document que també es publicarà al portal.

Un cop consensuat el text, el Govern el passarà al Parlament de Catalunya per garantir la seva condició d’interès públic i d’especial rellevància social o econòmica i, finalment, el Govern aprovarà el Decret.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined