Espai de l'edifici davant la zona de jocs infantils

Enllestida la construcció de la nova biblioteca municipal de Torrefarrera al Segrià

query_builder   10 novembre 2021 18:34

event_note Nota de premsa

Enllestida la construcció de la nova biblioteca municipal de Torrefarrera al Segrià

La biblioteca està situada al carrer de les Corts Catalanes i ha tingut un cost de 1,6 milions d’euros
Espai de l'edifici davant la zona de jocs infantils
Espai de l'edifici davant la zona de jocs infantils

La Generalitat de Catalunya ha finalitzat la construcció de l’edifici que acollirà la biblioteca municipal de Torrefarrera (Segrià).

Promoguda pel Departament de Cultura i l’Ajuntament de Torrefarrera, l’obra ha sigut gestionada per l’Institut Català del Sòl, INCASÒL. El cost total ha estat  d’1.646.355,86 euros (IVA inclòs) aportats per fons municipals i la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura.

L’edifici té dues plantes, amb un total de 992 m2, i està situat al carrer de les Corts Catalanes. S’ha construït aprofitant una estructura existent que s’ha remodelat i ampliat. Al nivell superior de la façana que dóna al carrer s’han eliminat els pilars existents per construir un porxo d’accés mentre que a la façana posterior, davant de la zona de jocs infantils, dos volums nous acullen l’ascensor i l’escala principal. Amb l’ampliació dels laterals, s’ha creat un pati d’ús interior. La coberta de la biblioteca s’ha dissenyat de manera invertida amb acabat vegetal i incorpora lluernes per millorar la qualitat de l’espai interior.

La planta baixa es destinarà als espais d’ús independent, com són la sala polivalent i l’aula de formació, i als espais comuns d’acollida de la biblioteca, amb l’àrea de revistes i la zona infantil. Des de la zona del taulell central s’accedirà a la planta primera a través de l’escala i l’ascensor, on es situarà la zona d’informació general de la biblioteca.

1  

Imatges

IMATGE

IMATGE 2299

1  

Fitxers adjunts

NOTA DE PREMSA

NOTA DE PREMSA
PDF | 337