circuit Catalunya

El Govern autoritza Circuits de Catalunya a signar els contractes de promoció de la Fórmula 1 i el GP- Motociclisme

query_builder   23 novembre 2021 13:21

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza Circuits de Catalunya a signar els contractes de promoció de la Fórmula 1 i el GP- Motociclisme

  • La renovació del contracte amb la Fórmula 1 i MotoGP va lligada a un replantejament de la infraestructura, adequant-la als nous valors i principis de la mobilitat del segle XXI

El Govern ha autoritzat Circuits de Catalunya a signar els contractes de promoció de la Fórmula 1  (F1) i el GP-Motociclisme per al període 2022-2026. Pel que fa a la Fórmula 1, el Govern ha aprovat  la signatura per part de Circuits de Catalunya, SL, dels contractes de promoció de cursa, de drets del Circuit i de llicència de propietat intel·lectual de la F1, en relació amb el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1.

En el cas del GP de Motociclisme, s’ha autoritzat Circuits de Catalunya, SL, a prorrogar i modificar el contracte de promoció signat entre Circuits de Catalunya, SL, i Dorna Sports, SL per promocionar l’organització del Campionat de Moto GP, en el Circuit de Catalunya, des de l’1 de gener de 2022 fins al 31 de desembre de 2026.

La renovació del contracte amb la Fórmula 1 i MotoGP va lligada a un replantejament de la infraestructura, adequant-la als nous valors i principis de la mobilitat del segle XXI. Aquest nou plantejament es definirà al Pla Estratègic del Circuit de Catalunya amb l’objectiu de dinamitzar-lo i vincular-lo a la sostenibilitat i la innovació tecnològica.

Aquesta renovació es produeix la mateixa setmana que el Circuit de Catalunya celebra el 30è aniversari. En aquest sentit, el pròxim dissabte 27 de novembre obrirà les portes amb una festa per compartir amb la ciutadania la commemoració dels 30 anys i l’aposta per un nou circuit. L’acte vol acostar l’equipament a tots els públics, motiu pel qual s’han programat diferents activitats adreçades a totes les edats (concerts, atraccions, jocs i tallers infantils o circuits de karts i patinets elèctrics, entre altres).

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined