• Educació ha gestionat avui 1.517 nomenaments de professorat

El Departament d'Educació amplia, de forma extraordinària, el nomenaments de docents per fer front a la tornada a les classes després de les vacances de Nadal. Per tal de garantir que els centres puguin obrir les portes amb normalitat avui, primer dia d’escola, i puguin atendre l’alumnat, Educació ha previst un seguit de mesures excepcionals.

 

Així, es cobriran totes les baixes iguals o superiors a 5 dies –fins ara es cobrien les de 7 o més dies de durada-. A més, durant els propers dies, si és necessari, es poden fer nomenaments excepcionals d’urgència per si hi ha centres amb més de 3 baixes inferiors a 5 dies. També per minimitzar les possibles baixes de professorat, hi haurà nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la propera.

 

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, va explicar ahir que “com a mesura excepcional s’atendran i es cobriran totes les baixes de curta durada. A més, cada dia farem nomenaments cada dia per tal que les baixes comunicades per l’equip directiu tinguin substituts a l’aula”.

 

Avui el Departament d'Educació ha gestionat 1.517 nomenaments de personal docent. Pel que fa a la distribució territorial, es distribueixen de la següent manera:

 

Servei Territorial

Nomenaments gestionats

Barcelona Comarques

152

Baix Llobregat

211

Catalunya Central

76

Consorci d’Educació de Barcelona

130

Maresme-Vallès Oriental

257

Girona

154

Lleida

120

Tarragona

134

Terres de l’Ebre

65

Vallès Occidental

218

Total Catalunya

1.517

 

 

10 de gener de 2022