Logo

Territori posa en servei una nova línia de bus entre Argentona, Cabrera de Mar i Barcelona

query_builder   15 gener 2022 11:00

event_note Nota de premsa

Territori posa en servei una nova línia de bus entre Argentona, Cabrera de Mar i Barcelona

  • La línia començarà aquest dilluns, 17 de gener, amb sis expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost
Logo

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en servei aquest proper dilluns, 17 de gener, una nova línia de bus que comunicarà Argentona i Cabrera de Mar amb Barcelona per tal de facilitar els desplaçaments entre aquests municipis mitjançant un servei directe, evitant els transbordaments i reduint el temps de viatge.

El nou servei oferirà 6 expedicions d’anada i 6 de tornada de dilluns a divendres feiners excepte el mes d’agost, amb sortides des d’Argentona a les 6.30h, 8.00h, 14.30h, 16.00h, 17.45h i 19.45, i amb sortides des de Barcelona (plaça Tetuan) a les 7.15h, 8.45h,15.15h, 16.45h, 18.30h i 20.00h.

En sentit Barcelona, el servei iniciarà el trajecte a la parada de bus situada al c. Joan XXIII / Pl. Molí (Argentona), per realitzar parades a  l’Av. de Puig i Cadafalch/carrer de Barcelona (Argentona), Ctra. de Vilassar B-502 (Escola bressol) (Argentona) i Ctra. de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola) (Cabrera de Mar). Després enllaçarà amb l’autopista fins la parada final de Barcelona (Pl. Tetuan), on es pot fer intercanvi modal amb la línia de metro L2 i línies urbanes de bus.

En sentit tornada, el servei iniciarà el trajecte a la parada de bus de Pl. Tetuan, per després realitzar les parades a Ctra. de Vilassar de Mar (Sindicat Agrícola) (Cabrera de Mar), Av. de Puig i Cadafalch (Rotonda del Pi Gros) (Argentona) i C. de Joan XXIII / Plaça del Molí (Argentona).Es preveu que en els propers mesos es puguin adequar i afegir noves parades a la carretera B-502 per aproximar el servei a un major nombre d’usuaris.

Aquest servei, amb codi 807, serà prestat per la concessionària Empresa Casas, del grup Moventis.

1  

Imatges

Horaris i parades

Horaris i parades 191

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 249