Visita Agroparc

El president Aragonès fa una visita institucional a Gelida

query_builder   14 gener 2022 13:06

event_note Nota de premsa

El president Aragonès fa una visita institucional a Gelida

  1. El grup Ametller li ha presentat el projecte de clúster agroalimentari Agroparc Penedès que vol desenvolupar al municipi

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest matí el municipi de Gelida, a l’Alt Penedès. Acompanyat del delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, el cap de l’Executiu ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa del municipi, Lluïsa Llop, i ha signat el llibre d’honor del consistori.

Visita Ametller{"name":"2022/01/14/13/03/da15265c-9096-4106-8898-f0294222612a.JPG","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":"5069"}

Aragonès ha lloat la tasca que està duent a terme l’equip de Govern, aportant “dinamisme i compromís per millorar el dia a dia dels ciutadans” i, alhora, “dibuixar un horitzó d’oportunitats i prosperitat per al futur”. També ha destacat que estem vivint un moment de “reconstrucció social, econòmica i emocional, per superar els efectes de la pandèmia” i ha apostat per afrontar aquesta etapa “amb tota la voluntat transformadora”.

Seguidament, el president s’ha desplaçat a la masia de Can Mata, al mateix municipi, per reunir-se amb part de l’equip directiu del grup Ametller Origen. Els directius de la companyia, encapçalats pel conseller delegat, Josep Ametller, li han explicat el projecte de clúster agroalimentari Agroparc Penedès que l’empresa ha projectat al municipi i que suposarà una inversió de 180 milions d’euros.

1  

Imatges

Visita Agroparc

Visita Agroparc 5069

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined