Imatge sector

L'INCASÒL ven una parcel.la a BTW per el seu nou centre mundial de distribució a Sant Cugat del Vallès

query_builder   25 gener 2022 13:11

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven una parcel.la a BTW per el seu nou centre mundial de distribució a Sant Cugat del Vallès

  • L’empresa, dedicada a desenvolupar solucions per a l’optimització de l’aigua, invertirà uns 25 milions d’euros i crearà al voltant de 150 llocs de treball

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa catalana BWT Ibérica SL (Best Water Technology Iberica) han signat el contracte de compravenda de la parcel·la 3 del sector Can Sant Joan, a Sant Cugat del Vallès. BTW, que anteriorment ja havia adquirit dues parcel·les, disposa ara d’un total de 37.943 m2 de superfície i terrat en aquesta ubicació logística propera al port de Barcelona per a la seva futura estratègia de desenvolupament i expansió de negoci. Així doncs, el grup BWT preveu una inversió global aproximada de 25 milions d’euros i la creació al voltant de 150 llocs de treball nous a Can Sant Joan.

L’empresa BWT Ibérica, SA, pertany al grup austríac BWT Holding que desenvolupa i comercialitza solucions per a l’optimització de l’aigua per usos residencials, industrials i farmacèutics. BWT és el líder tecnològic en aquest sector i promou un ús i consum de l’aigua eficient i respectuós amb el medi ambient.

Sobre BWT

El BWT - Best Water Technology Group és el principal proveïdor europeu de productes i serveis de tecnologia de l'aigua amb una plantilla de més de 5.500 persones. Treballa en tecnologies de purificació d'aigua innovadores, econòmiques i respectuoses amb el medi ambient per oferir a les llars, la indústria, el comerç, els hotels i els municipis el l'aigua més segura, saludable i higiènica possible per a les seves necessitats diàries.

BWT ofereix sistemes i serveis moderns de depuració d'aigua potable i aigua utilitzada en processos farmacèutics i altres processos de producció, calefacció, calderes, refrigeració i aire condicionat, així com aigua utilitzada en piscines. El personal d'investigació i desenvolupament de l'empresa treballa en noves tècniques i materials utilitzant mètodes d'avantguarda per desenvolupar productes econòmics i ecològics. Els empleats treballen especialment per crear productes que utilitzen menys recursos i menys energia, reduint així les emissions de CO2.

Darrera parcel.la en venda  

Amb aquesta venda a BTW, el sector Can Sant Joan està pràcticament exhaurit restant només en venda una parcel.la. La tasca de promoció realitzada per l’INCASÒL ha atret a empreses multinacionals que han vist en aquest sector un lloc ideal per a la instal·lació de les seves seus, tant per la seva situació a peu de l’autopista AP7 com pel seu entorn de qualitat, dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, al cor de la regió metropolitana de Barcelona. Empreses com Europa Center, Endres Hausser, Grupo Mancha, Oxigen Salut, Leroy Merlin, Caprabo i Truyols dinamitzen i consoliden un entorn d’industria neta al voltant del Parc de Can Sant Joan de Sant Cugat.

1  

Imatges

Imatge del sector

Imatge del sector 2462

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 757

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined