cme

Ingressen a presó els set responsables d'una macroplantació de marihuana amb gairebé 2.000 plantes en una nau industrial d'Olesa de Montserrat

query_builder   29 gener 2022 10:24

event_note Nota de premsa

Ingressen a presó els set responsables d'una macroplantació de marihuana amb gairebé 2.000 plantes en una nau industrial d'Olesa de Montserrat

· Els agents, conjuntament amb la Policia Local de la localitat, van detenir vuit homes al seu interior com a responsables de la plantació

. El valor de la marihuana intervinguda superaria els 270.000 euros al mercat negre
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell i de la Policia Local d’Olesa de Montserrat van detenir, dimarts 25 de gener, vuit homes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un de defraudació de fluid elèctric.

El mateix dia 25 de gener, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana en una nau industrial del polígon Can Vinyals gràcies a la Policia Local d’Olesa de Montserrat.

Els agents es van desplaçar al lloc i van comprovar que la nau, que presentava diverses esquerdes, desprenia una forta olor característica de les plantacions de marihuana.

Pocs minuts més tard, van observar com un vehicle entrava a l’interior de la nau i conjuntament amb el recolzament de dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Martorell i de la Policia Local, els agents van accedir al seu interior.

Els agents van localitzar una plantació de marihuana perfectament instal·lada amb estances específiques pel cultiu i l’assecatge de la substància estupefaent. A l’interior de la nau hi havia vuit persones que, en adonar-se de la presència policial, van intentar fugir del lloc, tot i que finalment se les va poder detenir.

Fent una inspecció més acurada de la nau els agents van comprovar que a la planta superior hi malvivien les persones encarregades del manteniment de la plantació, motiu pel qual es va aturar la inspecció i es va precintar la nau.

Al matí següent i sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia van realitzar una entrada i escorcoll on es van comissar 1.800 plantes i 110 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució.

Els investigadors estimen que el valor de la marihuana intervinguda superaria els 270.000 euros al mercat negre.

A més els tècnics de la companyia elèctrica van determinar que la plantació estava connectada il·legalment a la xarxa principal de distribució.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar presó per a set dels investigats i llibertat amb càrrecs pel restant.

Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat, 29 de gener de 2022

2  

Imatges

fotografia1

fotografia1 273

fotografia 2

fotografia 2 214

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined