• La promoció està situada a la Ronda Europa i es preveu que estigui construïda en 22 mesos

 

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat les obres de construcció d’una promoció de 34 habitatges de lloguer assequible a Sabadell. La promoció està situada a la Ronda Europa 307, cantonada amb el carrer de Copenhage, en terrenys del Polígon II del sector Can Llong promogut pel mateix INCASÒL. L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Garcia Riera SL per un import de 4,36M€ i un termini d’execució de 22 mesos.

Els 34 habitatges tenen una superfície útil entre els 54,75 i 57,60 m², 2 dormitoris dobles i dos dels habitatges són adaptats. Es tracta d’un edifici rectangular que s’estructura amb 2 nuclis de comunicació, cadascun amb 1 ascensor i escala, que dóna servei a 3 ó 4 habitatges per replà. A la planta baixa, a més dels vestíbuls i els recintes d’instal·lacions, es preveuen 3 locals comercials i un ascensor i una escala exclusius d’accés a l’aparcament. Al bloc s’hi accedeix des de la Ronda Europa.

Aquesta promoció forma part del Programa d’habitatge de lloguer assequible que està desenvolupant l’INCASÒL. El seu disseny correspon al projecte de l’equip d’arquitectes Jordi Roig Arquitectes Associats SLP i Marc Mogas,  que va ser escollit d’entre els participants al Concurs de selecció d’equips per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció.

Programa d’habitatge de lloguer assequible

L’any 2017, la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’INCASÒL, va activar la construcció de noves promocions d’habitatge tot impulsant el Programa d’habitatges de lloguer assequible. Aquest programa es finança amb els recursos provinent de les fiances dels contractes d’arrendaments dipositades a l’INCASÒL. Actualment, ja hi ha en producció de 25 promocions, que sumen 1.126 habitatges amb una inversió total de 141,43M€ i està treballant amb l’objectiu d’ incrementar 500 unitats anualment amb una inversió de més 50M€ cada any. Actualment, ja hi ha en fases de producció i programació  25 promocions, que sumen 1.126 habitatges.

1  

Imatges

Render de la promoció

Render de la promoció 4866

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 378