logo 29a ed 080

MODA

La propera edició del 080 Barcelona Fashion tindrà lloc a l'abril al MACBA en format digital

query_builder   15 febrer 2022 11:54

event_note Nota de premsa

MODA

La propera edició del 080 Barcelona Fashion tindrà lloc a l'abril al MACBA en format digital

  • El certamen de moda, impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Treball, se celebrarà del 5 al 8 d’abril
Imatge del Macba
Miquel Coll. MACBA. 2022
La propera edició de 080 Barcelona Fashion —plataforma de moda que impulsa el Departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— se celebrarà del 5 al 8 d’abril i el marc escollit enguany ha estat el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).
Logo 29a ed 080
.

En aquesta 29a edició­­ del certamen, l’organització torna a apostar pel format digital i, com en les anteriors ocasions, emetrà les presentacions de les col·leccions de dissenyadors i marques, entre d’altres continguts, a través del canal 080TV. Com a novetat d’enguany, aquesta edició comptarà amb un esdeveniment d’obertura presencial.

La 080 Barcelona Fashion és una plataforma de moda oberta, plural, multidisciplinar i internacional que, a través de la diversitat dels creadors i marques de moda que hi participen, projecta Barcelona com un pol de creativitat. Així mateix, vol contribuir a potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb l’art i l’arquitectura

El MACBA, espai emblemàtic de Barcelona

El MACBA és un espai emblemàtic de Barcelona. Un museu on aprendre, experimentar i gaudir de l’art contemporani. Situat al barri del Raval, destaca l’edifici blanc de l’arquitecte nord-americà Richard Meier, amb el seu joc de rampes i finestrals que s’aboquen a la plaça dels Àngels.  

La Col·lecció MACBA, en continu creixement, compta amb gairebé 6.000 peces i ha esdevingut referent internacional per la seva capacitat de generar multiplicitat de relats contemporanis. El seu programa d’exposicions i activitats vol fomentar l’esperit crític des d’una concepció transgressora de l’art.  

Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

 

2  

Imatges

logo 29a ed 080

logo 29a ed 080 13

Imatge del MACBA. Miquel Coll. MACBA. 2022

Imatge del MACBA. Miquel Coll. MACBA. 2022 1001