Delegació Govern Penedès

El secretari de Governs Locals i Relacions amb l'Aran, David Rodríguez, la Directora General d’Administració Local, Montserrat Fornells, i el Delegat Territorial del Govern al Penedès, David Alquézar, han mantingut aquest matí al Vendrell una reunió de treball amb el president del consell comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, i una representació dels alcaldes dels municipis de la comarca.

Durant la reunió, la Generalitat ha anunciat la creació d’una comissió de treball que es reunirà periòdicament per donar resposta a les necessitats de la  comarca que havien plantejat des del món local en relació amb l’ocupació, la salut i les infraestructures, entre altres qüestions. El secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran, David Rodríguez, ha explicat que avui s’ha establert “un calendari de treball que permetrà desenvolupar totes aquelles polítiques que permetin resoldre els problemes de la comarca, que per la seva especificitat requereix una especial atenció”. Per part seva, el Delegat del Govern, David Alquézar, ha posat de relleu la tasca de la Delegació del Govern per acostar l’acció del Govern al territori i per ser la veu del territori al Govern, i ha destacat “el compromís de la Generalitat amb el territori, amb el Penedès, i especialment amb el Baix Penedès, que té una sèrie de problemàtiques que hem d’afrontar i una sèrie d’oportunitats que hem de saber aprofitar”.

Aquestes comissions de treball es reuniran cada tres mesos i hi haurà representants de la Delegació del Govern al Penedès, dels alcaldes i del consell comarcal, així com dels diversos departaments de la Generalitat.

Durant la reunió d’avui també s’ha avançat que s’instal·laran al Vendrell els serveis territorials del Departament d’Empresa i Treball i de Drets Socials. S’han concretat accions pel foment de l’ocupació i s’ha anunciat un increment de les plantilles de Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat.

1  

Imatges

Imatge de la reunió al Vendrell.

Imatge de la reunió al Vendrell. 121