Ramon Lamiel:

Ramon Lamiel: "Ens preocupa l'increment de la sinistralitat a Girona"

query_builder   1 març 2022 12:50

event_note Nota de premsa

Ramon Lamiel: "Ens preocupa l'increment de la sinistralitat a Girona"

Ramon Lamiel:

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Jordi Martinoy, del cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a Girona, l’inspector Joan Costa, i de la cap del Servei Territorial de Trànsit a Girona, Susana Poch, han presentat aquest dimarts, 1 de març, el balanç de sinistralitat de la demarcació de Girona del 2021.

El director de l’SCT, Ramon Lamiel, ha mostrat la seva preocupació per l’increment de la sinistralitat a Girona, “i de moment la tendència d’aquest 2022 tampoc es positiva, atès que seguim registrant increments”, ha afegit. Respecte la sinistralitat en aquesta demarcació el 2021, Lamiel ha detallat que 20 de les 33 víctimes mortals han estat a les comarques de l’Alt i Baix Empordà i a la Selva. Pel que fa a la sinistralitat dels motoristes, el titular de Trànsit ha remarcat que caldrà duplicar els esforços per rebaixar la sinistralitat d’aquest col·lectiu: “Portarem a terme una triple acció: campanyes informatives, formació en carretera i controls mes dinàmics amb l’ús de motos espiell”, ha explicat.

Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Jordi Martinoy, ha afegit que “cal que la ciutadania sigui conscient també d’aquest increment de la sinistralitat i adoptar entre tots una consciència col·lectiva de seguretat, evitar conductes imprudents i no posar en risc la vida d’un mateix i la dels altres”.

A l’acte també hi han assistit, el cap de la Regió Policial de Girona, el comissari Josep Milán,  la subdirectora general de Seguretat Viària de l’SCT, Anna Pintó i el coordinador de Seguretat Viària i Mobilitat de l’SCT, Òscar Llatje.

 

(S’ADJUNTA EL DOSSIER DEL BALANÇ DE SINISTRALITAT DE GIRONA DE 2021)

1  

Fitxers adjunts

Dossier premsa Balanç Sinistralitat 2021-GIRONA

Dossier premsa Balanç Sinistralitat 2021-GIRONA
PDF | 1013