Cellnex

President Aragonès: "Fer arribar la formació, la connectivitat i les oportunitats a tot el territori és la millor manera de cuidar el talent del nostre país"

query_builder   4 març 2022 12:52

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Fer arribar la formació, la connectivitat i les oportunitats a tot el territori és la millor manera de cuidar el talent del nostre país"

  • El president ha visitat aquest matí la nova seu de la companyia Cellnex Telecom al Passeig de la Zona Franca
  • Remarca que “s’ha recuperat l’esperit del Mobile World Congress pre pandèmia” i que això ha de servir “de punt d’inflexió per veure les oportunitats que tenim com a país”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha ressaltat aquest matí la necessitat de seguir treballant “per fer que arreu del país hi hagi el dret a la connectivitat garantit”, perquè Catalunya “vol avançar conjuntament i generar igualtat d’oportunitats al conjunt del territori”.

El president durant la visita a les oficines de Cellnex. Autor: Rubén Moreno{"name":"2022/03/04/12/49/4ce77130-f377-444a-b07f-3d611907bc69.jpg","author":"Rubén Moreno. Oficina de comunicació del president","type":"0","location":"0","weight":"1040"}

Així s’ha expressat en la visita que ha fet a la nova seu a Barcelona de Cellnex Telecom, la principal operadora d'infraestructures de telecomunicacions sense fil d'Europa. Una companyia que Aragonès ha qualificat d’”estratègica per Catalunya” i clau per a garantir que aquesta connectivitat arribi al conjunt del territori. “Estem a la vostra disposició per continuar treballant conjuntament per connectar tota Catalunya, perquè el sector de telecomunicacions del nostre país és estratègic, per seguir treballant en l’àmbit de la formació i per seguir cuidant l’ecosistema tecnològic i digital de Barcelona i de Catalunya”, ha assegurat.

Davant el Consell Executiu de la companyia, Aragonès ha defensat que en un país com Catalunya, on no hi ha grans recursos naturals ni grans extensions de terra, el més important són les persones. “Fer arribar la formació i les oportunitats a tothom, independentment de la classe social, és la millor manera de seguir cuidant el talent del nostre país”, ha dit. I ha afegit que “cal posar-ho al servei de la creació de riquesa per poder redistribuir-la i fer que arribi a tothom”.

Coincidint amb el tancament del Mobile World Congress, el cap de l’Executiu ha valorat molt positivament els més de 60.000 assistents que ha tingut aquesta edició i ha destacat que “hem recuperat bona part de l’esperit del Mobile prepandèmia”. “Això ha de servir de punt d’inflexió per veure i aprofitar totes les possibilitats i actius que tenim per davant com a país”, ha reblat.

Cellnex opera actualment a Àustria, Dinamarca, Espanya, França, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, Suècia i Suïssa. Des de finals de 2021, més de 500 empleats de la companyia s’han traslladat a la seva nova seu central a Barcelona, un nou espai de 7.500 m2 al centre de negocis BcnFira District, al Passeig de la Zona Franca. El president ha celebrat la presència de la companyia al barri de la Marina, perquè “dona una nova centralitat urbana a aquesta zona” que ha vaticinat que, en els propers anys, “serà un dels pols rellevants d’activitat econòmica de Barcelona”.

3  

Imatges

Cellnex 1

Cellnex 1 1142426

Cellnex 2

Cellnex 2 1025017

Cellnex 3

Cellnex 3 1071990

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined