Copa Amèrica

El Govern dona suport a la candidatura de Barcelona com a seu de la Copa Amèrica de Vela 2024

query_builder   22 març 2022 14:22

event_note Nota de premsa

El Govern dona suport a la candidatura de Barcelona com a seu de la Copa Amèrica de Vela 2024

  • L’Executiu es compromet a impulsar la candidatura de la capital catalana per acollir aquesta competició esportiva de projecció internacional, i autoritza el Departament d’Empresa i Treball a emprendre les actuacions necessàries per a la seva promoció

El Govern ha aprovat avui donar suport a la candidatura de Barcelona com a seu de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela, que tindrà lloc l’any 2024. Així mateix, ha autoritzat el Departament d’Empresa i Treball a emprendre les actuacions necessàries per a la promoció de la candidatura de la capital catalana per acollir aquest esdeveniment.

El Govern manifesta que la Copa Amèrica de Vela és una competició esportiva internacional de projecció mundial i que genera un fort impacte econòmic per al país amfitrió. D’aquesta manera, la celebració d’aquest esdeveniment a Catalunya comportarà importants beneficis d’imatge i de posicionament a escala internacional, no només per a la capital catalana, sinó per a tot el país, i, per extensió, per al teixit empresarial de Catalunya.

L’Executiu considera que acollir l’esdeveniment pot ser també un revulsiu determinant per revifar sectors greument colpejats per la pandèmia de la Covid-19 i, en particular, el sector turístic.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined