empreneduria

El Govern destina 6 milions d'euros a programes de foment de l'emprenedoria en el període 2022-2024

query_builder   29 març 2022 12:43

event_note Nota de premsa

El Govern destina 6 milions d'euros a programes de foment de l'emprenedoria en el període 2022-2024

  • En concret, s’invertiran 4,9 milions d’euros al programa Emprèn Cat, per al suport i impuls de l’emprenedoria en el període 2022-2024, i 1,12 milions per al finançament del programa PRIMER, de foment de l’emprenedoria territorial especialitzada per al període 2022-2023

El Govern ha aprovat avui destinar més de 6 milions d’euros a programes per fomentar l'emprenedoria i la promoció de la cultura empresarial en el període 2022 – 2024.  En concret, s’invertiran 4,9 milions d’euros per al finançament del programa Emprèn Cat, per a l’impuls i el suport a l’emprenedoria per al període d’execució 2022-2023. Aquest programa d’ajuts s’articula a partir de dues línies d’actuacions diferenciades: d'una banda, la línia d’acompanyament a les persones emprenedores, per millorar els serveis centrats en l'itinerari de la persona emprenedora i empresària i, de l'altra, la línia d’enfortiment de l’ecosistema per generar nous recursos de promoció emprenedora que responguin als reptes de l'ecosistema i activin les seves oportunitats i potencialitats al territori.

Així mateix, el Govern destinarà 1,12 milions d’euros al programa PRIMER, de foment de l’emprenedoria territorial especialitzada per a l’execució del programa durant l’any 2022. El programa PRIMER vol estendre a tot Catalunya l’efecte de hub tecnològic de Barcelona de concentració d’empreses emergents i, amb aquesta voluntat, promou i incentiva la participació d'entitats representatives de tot el territori, per tal d'assolir un creixement més sostenible i sense desigualtats territorials.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined