IX Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre

365 participants en la Transrabosenca, primera prova del IX Circuit Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre

query_builder   3 abril 2022 19:13

event_note Nota de premsa

365 participants en la Transrabosenca, primera prova del IX Circuit Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre

  • Joan Barberà: "aquesta és una forma privilegiada de fer salut i esport, mentre gaudim del nostre preuat entorn natural de les quatre comarques ebrenques"
Lliurament de premis de la Transrabosenca al IX Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre
El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, amb l'alcalde de la Torre de l'Espanyol, Joan Juncà; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; el responsable del Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre, Fernando Juan, el director de la Cursa Transrabosenca, Sergi Bargalló, i la regidora d'Esport de l'Ajuntament d ela Torres de l'Ebre, Francina Diego, donaven el tret de sortida aquest diumenge a la 9a edició del Cicuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre. 

En aquesta primera prova del Circuit, la Transrabosenca de la Torre de l'Espanyol hi han participat 365 ciclistes en les categories masculines i femenines. Un èxit de participació que demostra "una vegada més que estem davant d'una forma privilegiada de fer salut i esport, alhora que gaudim del nostre preuat entorn natural; molt adequat i valorat per a la pràctica d'aquest esport a les quatre comarques ebrenques" - valorava el representant territorial de l'Esport, Joan Barberà. En aquest sentit, Joan Barbarà apuntava que "una altra de les coses que hem de potenciar és situar-nos al mapa i que ens identifiquen com un territori atractiu i esportivament actiu".

Després d'haver-se d'anul·lar les edicions del 2020 i 2021 per les restriccions de la Covid19, aquesta nova edició és molt ben acollida pels organitzadors i participants. Així aquest 2022 el Circuit Xallenger BTT Terres de l'Ebre comptarà amb 5 curses, la Transrabosenca de la Torre de l'Espanyol i seguirà el 3 de juliol amb la BTT l'Auberge de Benissanet, s'atura el mes d'agost, i es reprendrà el 4 de setembre, amb la Marxa BTT Bandoles de la Ràpita; el 18 de setembre tindrà lloc La Figot Tace de Riba-roja d'Ebre i acabarà el 9 d'octubre amb la Duextrem d'Amposta.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined