Nomenamnets

NOMENAMENTS

query_builder   26 abril 2022 12:51

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Miquel Salvador, director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals

Nascut al Vendrell l’any 1970.

És doctor en Ciència Política i de l’Administració i té experiència, tant en la docència com en la recerca, en processos d'innovació i transformació digital de les organitzacions públiques.

Professor titular del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, on ha exercit diferents càrrecs en la gestió universitària, entre els quals el de Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials, entre el 2016 i el 2022.

A més de doctor, és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i té dos màsters, un en Teoria Política i Social per la Universitat Pompeu Fabra, i un altre en Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha realitzat estades de recerca a l’Interdisciplinary Institute of Management de la London School of Economics and Political Science i ha estat Jean Monnet Fellow al European University Institute de la Unió Europea a Florència.

La seva activitat de docència i recerca se centra en els camps de la gestió i de les polítiques públiques, en especial en els àmbits d'organització, gestió de recursos humans, capacitats institucionals, anàlisi i avaluació de polítiques públiques, i en els processos d'innovació i transformació digital de les organitzacions públiques. Ha aplicat enfocaments analítics propis d’aquests àmbits (com ara el disseny institucional o l’anàlisi de comunitats epistèmiques) a camps com les polítiques de participació ciutadana o les de joventut.

Per al desenvolupament de la seva activitat de recerca i docència ha col·laborat amb diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya, amb la Diputació de Barcelona, de Tarragona i de Girona i amb diferents Ajuntaments i amb l’Administració General de l’Estat.

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined